Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Canon Black Label Paper A3 80 g

Zobraziť katalóg
Canon Black Label Paper A3 80 g
4,6 5 hodnotení
Kancelársky papier – kancelársky, biely, balenie 500 listov
Kód:  SK269p2 Produktové číslo:  5894A014D Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon Black Label Paper A3 80 g

Veľmi kvalitný papier Canon Black Label Paper A3 je vhodný na náročnejšiu tlač tvorenú na vysokorýchlostných tlačiarňach v čiernobielom či farebnom vyhotovení. Ekologický, „uhlíkovo neutrálny" produkt je vhodný na obojstranné kopírovanie a monochromatickú, laserovú alebo atramentovú tlač. Ide o papier s formátom A3 s gramážou 80 g/m2. Jedno balenie obsahuje 500 listov.

Gramáž:
80 g/m2

Formát:
A3

Balenie:
500 listov

Parametre a špecifikácia

Formát kancelárskeho papiera
A3 Hotovo!
Určené pre
Laserové tlačiarne, Atramentové tlačiarne Hotovo!
Počet listov
500 listov Hotovo!
Gramáž
80 g/m² Hotovo!
Šírka
297 mm Hotovo!

Základné vlastnosti

Formát kancelárskeho papiera
A3 Hotovo!
Určené pre
Laserové tlačiarne, Atramentové tlačiarne Hotovo!
Počet listov
500 listov Hotovo!

Pokročilé vlastnosti

Gramáž
80 g/m² Hotovo!
Šírka
297 mm Hotovo!
Výška
420 mm Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon Black Label Paper A3 80 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon Black Label Paper A3 80g. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon Black Label Papier A3 80 Gramm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon Black Label Papier A3 80 Gramm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon Black Label papír A3 80 g.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií