PET PET

Canon CanoScan LiDE 120

Zobraziť katalóg
Canon CanoScan LiDE 120
4,5 45 hodnotení
Skener 2400 x 4800 dpi, 48-bit, USB 2.0
Kód:  QN007c7 Produktové číslo:  9622B010AA Stránky výrobcu

Canon CanoScan LiDE 120

Skener LiDE 120 v čiernej farbe je vybavený tlačidlami EZ pre jednoduché automatické skenovanie, kopírovanie, e-mail a formát PDF. K ľahkému použitiu prispieva režim automatického skenovania a redukcia prachu a škrabancov. Univerzálny a cenovo dostupný skener na každodenné použitie.

Skener sa postará o fotografie a dokumenty s použitím pôsobivého rozlíšenia 2400 × 4800 dpi. Vďaka 48-bitovej farebnej hĺbke sú fotografie snímané s veľkým množstvom detailov. Obrazový snímač a kopírovacia doska majú identickú šírku, čo umožňuje ostrú a jasnú reprodukciu všetkých fotografií. Rýchle skenovanie formátu A4 vám ušetrí veľa času. Farebné skeny s rozlíšením 300 dpi sú hotové už za 16 sekúnd!

Prístroj sa môže pochváliť ultrakompaktným a štýlovým dizajnom, ktorý nájde svoje uplatnenie v každej domácnosti. Integrovaný kryt navyše zaručuje skenovanie všetkých typov dokumentov, napríklad aj kníh, bez toho aby ste museli zľaviť zo štýlovej estetiky dizajnu. U fotografií je k dispozícii funkcia odstraňovania prachu a škrabancov, vďaka ktorej môžete svoje snímky zdokonaliť a vylepšiť. Táto funkcia automaticky redukuje prach a škrabance a zároveň umožňuje obnoviť vyblednuté farby starých fotografií. Auto Document Fix je technológia, ktorá zvlášť zaisťuje kvalitu textu, grafiky a obrazu v skenovaných dokumentoch. Medzi ďalšie funkcie na úsporu času patrí Auto Photo Fix II a Solution Menu EX či funkcia, ktorá vám dokumenty odošle rovno do cloudu.

Skener je napájaný a pripojený prostredníctvom jediného kábla USB, čo minimalizuje množstvo drôtov a káblov.

Parametre a špecifikácia:

Kvalita skenovania:
Optické rozlíšenie: 2 400 × 4 800 DPI
Interpolované rozlíšenie: 19 200 - 19 200 DPI
Farebná hĺbka: 48 bitov

Rýchlosť:
Náhľad za 14 s
Rýchlosť skenovania (farby) 3,7 m/riadok (300 dpi), 16,7 ms/riadok (2 400 dpi)
Rýchlosť skenovania (škála sivej) 3,7 m/riadok (300 dpi), 5,6 ms/riadok (2 400 dpi)
Rýchlosť skenovania (čb) 3,7 m/riadok (300 dpi), 5,6 ms/riadok (2 400 dpi)
Rýchlosť skenovania (A4, 300 dpi, farby) Pribl. 16 s

Skenovací technológie:
Snímací prvok: CIS (kontaktný obrazový snímač)
Zdroj svetla: LED (LiDE), 3-farebná (RGB)

Maximálna veľkosť dokumentu:
A4/Letter 216 x 297 mm

Tlačidlá skenera:
Auto Scan, Kopírovanie, PDF, Odoslať


Rozmery:
250 × 370 × 40 mm

Hmotnosť:
1,5 kg

Rozhranie:
USB 2.0 (kompatibilný s PC aj MAC, napájanie priamo cez USB, súčasťou balenia)

Software v dodávke:
ScanGear
Solution Menu EX
MP Navigator EX

Kompatibilita:
Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
MAC OS X 10.4.11 až 10.8

Spotreba:
Max. 2,5 W (prevádzka)
1,4 W (pohotovostný režim)
11 mW (režim spánku)

Prevádzková teplota:
41 až 90 °C

Prevádzková vlhkosť:
10 - 90 % RH (bez kondenzácie)

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, po instalaci CanoScan LiDE 120 se při pokusu o skenování z PC i tlačítky stále ukazuje tabulka "code 2,156 177, při spuštění ve správci úloh scen funguje. Nevíte jak mám postupovat? Také jsem nenašla možnost skenování více dokumentů v PDF za sebou, vždy se uloží každý dokument zvlášť i když jsem se to pokoušela nastavit. Děkuji s pozdravem Makalová

Dobrý den, potřebuji stolní skener s twain ovladačem. Je tento vyhovující? Nebo mi případně můžete doporučit jiný? Děkuji.

Zdravím, lze tento skener - stejně jako model 220 - umístit do vertikální polohy (postavit na stůl) ? Z fotogalerie to nelze rozeznat. Děkuji.

Dobrý den, už dříve se tady někdo ptal, proč nabízíte ke skeneru nekompatibilní napájecí kabel. Vaše odpověď byla v 03/2017, že tuto chybu odstraníte. Teď je konec 04/2017 a když jsem si dnes tento skener objednal, málem jsem koupil i váš nesprávně nabízený kabel. Proč to ještě nikdo neodstranil? Někdo se může na ty vaše triky nachytat.

Je ten CanoScan LIDE 120 kompatibilní s MACem

Chtěl jsem se zeptat na to proč nabízíte jako příslušenství napájecí kabel ??? Ten scaner jsem koupil ale jde do něj jen jeden kabel a to usb a tím je i napájen

Dobrý deň. Chcel by som vedieť, či skener Canon CanoScan LiDE 120, pracuje s OS Windows 10 (64 bit). Ak nie, aký skener mi odporúčate zakúpiť?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli lze nainstalovat scanner canon CanoScan LIDE 120 do pc bez CD mechaniky?

Je tento výrobek kompatibilní s Windows 10 a vyšší? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Canon CanoScan LiDE 120
Príslušenstvo pre Canon CanoScan LiDE 120
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon CanoScan LiDE 120. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon CanoScan LiDE 120. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon CanoScan LiDE 120. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon CanoScan LiDE 120.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií