Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Canon EOS M50 Mark II čierny – Premium Live Stream Kit

Zobraziť katalóg
Canon EOS M50 Mark II čierny – Premium Live Stream Kit
4,4 14 hodnotení
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-M, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD pamäťová karta, bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie Bluetooth a rozhranie Micro USB, micro HDMI a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 8,81 × 11,63 × 5,87 cm (V׊×H), hmotnosť 0,387 kg, objektív súčasťou balenia
Kód:  OCO96e Produktové číslo:  4728C037 Stránky výrobcu
Canon EOS M50 Mark II čierny – Premium Live Stream Kit Predaj skončil

Canon EOS M50 Mark II čierny – Premium Live Stream Kit


Foťte, vlogujte a streamujte! 

Digitálny fotoaparát Canon EOS M50 Mark II s 24,1 Mpx APS-C snímačom prinesie vášmu publiku niečo úplne výnimočné, a to bez ohľadu na to, aký tvoríte obsah – na amatérske a profesionálne použitie. S touto bezzrkadlovkou môžete ohromiť svoje publikum dokonalými fotografiami či nemenej kvalitnými videami a vďaka prítomnosti WiFi modulu tiež živými streamami. Canon EOS M50 Mark II sa pýši kompaktnými rozmermi – 116,3 × 88,1 × 58,7 mm a nízkou hmotnosťou – 387 gramov (vrátane batérie a pamäťovej karty). Je teda ideálnym spoločníkom na cestovanie.

CSC fotoaparát Canon EOS M50 Mark II využíva moderné technológie

Bezzrkadlovka Canon vám poskytne pokročilý výkon nech snímate čokoľvek a akokoľvek. Tešiť sa môžete na úžasnú kvalitu obrazu s nízkou hĺbkou ostrosti a videá, ktoré znejú rovnako tak dobre, ako vyzerajú. K fotoaparátu možno totiž pripojiť cez 3,5 mm vstup externý mikrofón. CSC fotoaparát Canon EOS M50 Mark II zvláda sériové snímanie frekvenciou 10 snímok za sekundu, automatické zaostrenie pri -4EV, snímanie s citlivosťou ISO 25 600 a ponúka aj inteligentné automatické nastavenie, kedy všetky technické záležitosti prenecháte na fotoaparáte.

Objektív EF-M 15 – 45 mm IS STM

Súčasťou sady je objektív Canon EF-M s ohniskovou vzdialenosťou 15 – 45 mm, ktorý vyniká kompaktnou, ľahkou konštrukciou a výbornou kvalitou optiky. Objektív je ideálny na širokouhlé zábery prírody či architektúry, ale aj na portrétnu fotografiu. Disponuje optickou stabilizáciou STM a tichým systémom ostrenia pomocou krokového motora.

IS – stabilizátor obrazu – kompenzuje pohyby a otrasy objektívu vzhľadom k čipu. Jeho prítomnosť oceníte najmä pri záberoch s dlhšími expozičnými časmi.

STM – technológia krokového motora. Je optimálnou voľbou na zhotovovanie videí, pretože zaostruje priebežne a plynule. Motor je takmer nehlučný.

Canon sada Premium Live Stream Kit

V špeciálnej sade Premium Live Stream Kit tohto bezzrkadlového fotoaparátu Canon nájdete okrem objektívu EF-M 15 – 45 mm tiež prémiovú výbavu pre všetkých nadšených vlogerov. Na dosiahnutie akéhokoľvek uhla záberu vám skvele poslúži ľubovoľne nastaviteľný tripod statív Joby Gorilla. Skvelý zvukový zážitok doprajete svojim poslucháčom s priloženým mikrofónom Rode. Samozrejmosťou je aj HDMI konvertor aj HDMI/HDMI mikro kábel.

S bezzrkadlovkou Canon EOS M50 Mark II budete vysielať do celého sveta

Užite si videozáznamy v kvalite Full HD pri frekvencii 60p, 4K pre špeciálne projekty či video na výšku. Dokonalé živé streamy priamo na YouTube sú pri tejto bezzrkadlovke takmer samozrejmosťou – všetko zvládnete bez počítača. Canon EOS M50 Mark II je totiž vybavený WiFi modulom. Aj napriek tomu nechýba HDMI výstup a v kombinácii so softvérom EOS Webcam Ulity sa môže stať skvelou webkamerou. Automatické transkódovanie videa potom umožní rýchly presun videí z fotoaparátu do notebooku alebo na mobilného zariadenia.



Profesionálne videá v rozlíšení 4K rýchlo a ľahko

Vo výbave fotoaparátu Canon EOS M50 Mark II nechýbajú ani praktické funkcie na natáčanie videa, ako napr. automatické ostrenie na oči a tvár a technológie Dual Pixel CMOS AF, ktoré vám pomôžu zachovať ostrosť aj v prípade, keď sa pohnete. Funkcia samospúšte videozáznamu spustí natáčanie až v okamihu, keď budete pripravení, nie ihneď po stlačení spúšte. Kombinovaná 5-osová stabilizácia obrazu pomáha dosiahnuť stabilný záznam bez otrasov. 

Foťák Canon EOS M50 Mark II je kompatibilný s viac ako 70 objektívmi

Veľkou výhodou foťáka Canon EOS M50 Mark II je kompatibilita so širokou škálou objektívov Canon radu EF-M a prostredníctvom adaptéra EF-EOS M je možné k telu fotoaparátu pripojiť viac ako 70 objektívov EF a EF-S. K dispozícii je tiež pätica na zapojenie externého blesku a Jack konektor na pripojenie externého mikrofónu.

Kľúčové vlastnosti bezzrkadlovky Canon EOS M50 Mark II čierny + objektív EF-M 15 – 45 mm IS STM

  • Skvelý fotoaparát pre vlogerov
  • Výkonný obrazový procesor DIGIC 8
  • Canon EOS M50 Mark II zvláda snímanie rýchlosťou až 10 sn./s
  • Zaostrovanie so systémom Dual Pixel CMOS AF
  • 3,5 mm vstup pre externý mikrofón
  • Kombinovaná stabilizácia obrazu s 5 osami
  • Videozáznamy v kvalite Full HD pri frekvencii 60p
  • Funkcia webovej kamery
  • Bezzrkadlovka sa pýši výbornými výsledkami pri slabom osvetlení
  • Bezdrôtové rozhranie WiFi a Bluetooth
  • Vrátane objektívu EF-M 15 – 45 mm IS STM
  • Premium Live Stream Kit zahŕňa okrem objektívu tiež nastaviteľný tripod statív Joby Gorilla, mikrofón Rode, HDMI konvertor aj HDMI kábel

Parametre a špecifikácia

Šírka
11,63 cm Hotovo!
Výška
8,81 cm Hotovo!
Hĺbka
5,87 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,39 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
11,63 cm Hotovo!
Výška
8,81 cm Hotovo!
Hĺbka
5,87 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,39 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Statívový závit, Výmenné objektívy, Vstavaný blesk, Sánky na blesk, Vhodné na video Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Optická Hotovo!
Bajonet
Canon EF-M Hotovo!

Snímač

Rozlíšenie snímača
24,1 Mpx Hotovo!
Pomer strán
3:2 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/4 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
30 s Hotovo!
Maximálne ISO
25 600 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
10 sn./s Hotovo!

Video

Podporované rozlíšenie videa
UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080) Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Zoom Hotovo!
Optická stabilizácia objektívu
Áno Hotovo!
Min. ohnisková vzdialenosť
15 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť
45 mm Hotovo!
Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
24 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
72 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,5 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/6,3 Hotovo!
Maximálna clona
40 Hotovo!
Optický zoom
3 × Hotovo!
Bajonet
Canon EF-M Hotovo!

Hľadáčik

Typ hľadáčika
Elektronický (EVF) Hotovo!
Rozlíšenie hľadáčika
2,36 Mpx Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Canon LP-E12 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
305 snímok Hotovo!
Kapacita batérie
875 mAh Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth, Rozhranie Micro USB Hotovo!
Audio/Video
Micro HDMI, Jack 3,5 mm Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Objektív Hotovo!
Počet objektívov
1 Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, plánujete v blízké době naskladnit propojku k síťovému adaptéru nebo již nebude dostupná? Bez tohoto příslušenství nemá pro mě smysl kupovat. Díky

Dobrý den, uvažuji nad koupí tohoto fotoaparátu. Rada bych věděla, zda fce webkamery funguje opravdu jako klasická webkamera - tj. pripojim k notebooku, zvolíme program, ve kterém chci nahrávat, nahraji, uložím video. Nebo jenpotreba nějaká speciální aplikace pro nahrávání? A lze pak natáčet videa napr.přes YT, Zoom, StreamYard, Facebook apod.? Děkuji Helen Mosnova

Diskusia a poradňa k Canon EOS M50 Mark II čierny – Premium Live Stream Kit
Príslušenstvo pre Canon EOS M50 Mark II čierny – Premium Live Stream Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS M50 Mark II černý - Premium Live Stream Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EOS M50 Mark II schwarz - Premium Live Stream Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon EOS M50 Mark II schwarz - Premium Live Stream Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon EOS M50 Mark II fekete - Premium Live Stream Kit.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií