Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canon LEGRIA HF G25 + nabíjačka CG800E

Zobraziť katalóg
Canon LEGRIA HF G25 + nabíjačka CG800E
5 1 hodnotení
Digitálna kamera HD CMOS PRO 2,37 Mpx Digic DV III, 10x zoom (30,4 - 304 mm F1.8 - 2.8), LCD 3,5" Full HD 1920 x 1080, 32 GB integrovaná pamäť + 2x SD/SDHC/SDXC slot, optická stabilizácia, HDMI
Kód:  OC847b5 Produktové číslo:  8063B036 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon LEGRIA HF G25 + nabíjačka CG800E Predaj skončil

Canon LEGRIA HF G25 + nabíjačka CG800E

Špičková videokamera so širokouhlým objektívom a výnimočným zvukom pre ohromujúce filmy vo Full HD rozlíšení. Kamera disponuje skvelým objektívom s 10-násobným optickým zoomom. Vyspelý snímač HD CMOS PRO bol navrhnutý pre profesionálne kamery, a ponúka tak skvelý výkon aj pri slabom osvetlení. Optický inteligentný stabilizátor obrazu automaticky rozpozná scénu a vyberie najvhodnejšie nastavenie. Výsledkom sú ostré a detailné videozábery v každej situácii.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný záznam pri slabom osvetlení
  • Plne ručné ovládanie
  • Inteligentný stabilizátor minimalizuje otrasy
  • Stabilné snímanie za pohybu
  • Zvuk prispôsobený scéne
  • Ochranná slnečná clona proti oslneniu
  • 32 GB pamäť + 2 sloty na karty

Automaticky aj ručne

Automatické zaostrovanie rýchlo a presne zaostrí snímaný objekt na dosiahnutie dokonalého obrazu. Táto kamera podporuje aj kreativitu plne ručným ovládaním pomocou kolieska. Nastavte si ručne expozíciu, clonu, závierku alebo ostrite na miesta, ktoré automatika nevyzdvihne a vás zaujímajú. Funkcia detekcie tváre sa postará o zaostrené a exponované zábery osôb. Kamera disponuje vysoko citlivým vstavaným mikrofónom so zoomom, aby boli vaše zábery vybavené čo možno najvernejším zvukom.

Výbava zodpovedá zámerom

Displej s LCD dotykovou obrazovkou a uhlopriečkou 3,5" je optimalizovaný na snímanie v HD kvalite a poskytuje 100 % pokrytie scény. Navyše je kamera vybavená zasúvacím farebným hľadáčikom. Kamera je ďalej vybavená veľkou slnečnou clonou, ktorá chráni pred nežiaducimi zábleskami z externých zdrojov svetla. Vstavaná pamäť typu flash s kapacitou 32 GB umožní zaznamenať viac ako 12 hodín videozáznamu vo Full HD kvalite rýchlosťou až 24 Mb/s. Pamäť sa dá ďalej rozšíriť vďaka dvom slotom na pamäťové karty tupu SDXC.

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mám záujem o kameru : Canon LEGRIA HF G25 + nabíjačka CG800E Problém ale je ,že ja o kamerách veľa neviem a preto mám pár otázok ktoré ma zaujímajú- Potreboval by som vedieť či sa dá dať pause počas nahrávania a potom v ňom pokračovať? A ešte či sa dá kamera upnúť na statív ak áno na aký typ statívu? Zatiaľ ďakujem. s pozdravom Peter

Diskusia a poradňa k Canon LEGRIA HF G25 + nabíjačka CG800E
Príslušenstvo pre Canon LEGRIA HF G25 + nabíjačka CG800E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LEGRIA HF G25 + nabíječka CG800E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF G25 + Charger CG800E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF G25 + Charger CG800E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon LEGRIA HF G25 + töltő CG800E.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií