AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Canon LEGRIA HF G26

Zobraziť katalóg
Canon LEGRIA HF G26
5 2 hodnotení
Digitálna kamera – rodinná, snímač CMOS 2.91 Mpx, Full HD (1 920 × 1 080) 50 sn./s, 20× optický zoom, 3" dotykový displej, SD/SDHC/SDXC, microSD/SDHC/SDXC, USB, mini HDMI, optická stabilizácia
Kód:  OC848a Produktové číslo:  2404C006AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon LEGRIA HF G26

Veľmi výkonná digitálna kamera, predstavujúca predstupeň profesionálneho nahrávacieho zariadenia. Jej najväčšou výhodou je kombinácia kompaktného tela, ktoré hravo udržíte v jednej ruke a pôsobivého rozlíšenie Full HD. Disponuje tiež 20× optickým zoomom a vďaka objektívu s vynikajúcou svetelnosťou si poradí aj s horšie osvetlenou scénou. Samozrejmosťou je optická stabilizácia obrazu a výklopný dotykový displej. Navyše sa môžete tešiť na WiFi a dokonca dvojicu slotov pre pamäťové karty SD/SDHC/SDXC.

Kľúčové vlastnosti digitálnej kamery Sony LEGRIA HF G26

  • Rozlíšenie Full HD s rýchlym snímkovaním
  • Vynikajúca svetelnosť objektívu f/1,8 až f/2,8
  • 20-násobný optický zoom
  • Dvojica slotov pre pamäťové karty
  • Režimy širokého dynamického rozsahu Wide DR Gamma
  • Päťosová optická stabilizácia obrazu
  • Záznam vo formátoch AVCHD alebo MP4
  • Ľahká a kompaktná, skvelá do jednej ruky
  • Až 2 hodiny záznamu na jedno nabitie batérie

Kamera s výkonným hardvérom

Canon LEGRIA HF G26 ponúka rozlíšenie Full HD. Čo je ale ešte dôležitejšie, zvládne ho pri rýchlosti 50 snímok za sekundu, čo dodá videu detailné plynulé pohyby. Vysoká kvalita obrazu je zaistená rýchlymu procesorom DIGIC DV IV a snímačom HD CMOS PRO. Tento výkonný hardvér je posilnený o veľmi kvalitný objektív, ktorý sa môže pochváliť svetelnosťou f/1,8 – 2,8. Vďaka tomu si s kamerou môžete trúfnuť aj na horšie osvetlené scény a priestory, kde by slabší stroj zlyhal. Poradí si s minimálnym osvetlením 1 lx a pri nočnom režime dokonca 0,1 lx. Nahratý materiál môžete uložiť vo formáte AVCHD alebo MP4 pri rýchlosti 3 MB/s. V kombinácii s rýchlou pamäťovou kartou (max. 64 GB) ide teda o veľmi rýchly prenos, vhodný aj k jednoduchému šíreniu.

Ako sa LEGRIA HF G26 ovláda?

Ovládanie kamery je maximálne používateľsky príjemné. Veľký 3" dotykový displej možno použiť napríklad pre pohyb v menu. Držanie kamery, stlačenie spúšte a zoomovanie zvládnete hravo pravou rukou. Ľavou môžete ostriť, pretože objektív je vybavený MF krúžkom. Prepínanie medzi automatickým a manuálnym zaostrovaním je umiestnené veľmi prakticky na konci výklopného displeja. Pokiaľ na veľmi silnom slnku zlyhal náhľad displeja, môžete sa spoľahnúť na optický hľadáčik, ktorý má dostatočne veľkú očnicu pre odizolovanie denného svetla a rozlíšenie viac ako 1,5 milióna bodov.

Čo dokáže LEGRIA HF G26 navyše?

Okrem päťosovej optickej stabilizácie obrazu je LEGRIA HF G26 do akcie vyzbrojená efektnými režimami spomalených a zrýchlených záberov, s ktorými môžete takmer čarovať. Wide DR Gamma umožňuje využiť režimy širokého dynamického rozsahu a priority vysokých jasov. Konštrukcia clony je tvorená ôsmimi lamelami, vďaka ktorým dosiahnete perfektne zaostrený objekt v popredí a efektne rozmazané pozadie. S týmto efektom naberajú obrazy priestorový a dynamický vzhľad. Manuálne môžete nastavovať tiež vyváženie farieb obrazu a voliť medzi štandardným a vysokým jasom. Použiť môžete aj 58 mm filtre pre objektív alebo externé príslušenstvo vhodné do horných „sánok“.

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ
Rodinné Hotovo!
Funkcie
Optická stabilizácia obrazu, Optický hľadáčik, Dotykové ovládanie, Akumulátorové napájanie Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
Mini HDMI Hotovo!
Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0 Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Canon BP-820 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
2 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
880 g Hotovo!
Šírka
8,4 cm Hotovo!
Výška
11,5 cm Hotovo!
Hĺbka
23,1 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Akumulátor, Popruh/pútko, Používateľská príručka, Napájací kábel/adaptér, Slnečná clona Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tato kamera vstup pro mikrofon?

Dobrý den, potřebuji zakoupit nabíječku pro baterii ke Canon Legria HF26. Poraďte prosím konkrétní nabíječku, případně adaptér, který nabíjí pouze baterii, aniž by musela být vložena do kamery. Děkuji, Petra Verzichová.

Diskusia a poradňa k Canon LEGRIA HF G26
Príslušenstvo pre Canon LEGRIA HF G26 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LEGRIA HF G26. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF G26. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon LEGRIA HF G26.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií