Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Canon LEGRIA HF R36 červená + náhradní baterie BP-709

Zobraziť katalóg
Canon LEGRIA HF R36 červená + náhradní baterie BP-709
3,0 1 hodnotení
Digitálna kamera CMOS 2.07 Mpx Full HD, 32x zoom, 3 "dotykový LCD, 8GB, SD/SDHC/SDXC, AV out, USB 2.0, HDMI, WiFi, optická stabilizácia
Kód:  OC801i0x9 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon LEGRIA HF R36 červená + náhradní baterie BP-709 Predaj skončil

Canon LEGRIA HF R36 červená + náhradní baterie BP-709

Cenovo výhodný set obľúbené digitálne kamery CANON Legria HF R36 spoločne s náhradnou batériou BP-709, Čo umožňuje využívať vlastnosťou tohto skvelého prístroja naozaj dlho a hodiť tak za hlavu starosti o nabíjanie pri dlhých výletoch za najlepším záznamom.

Digitálna kamera CANON Legria HF R36 sa predstavuje ako kompaktné a ľahké zariadenie ponúkajúce predovšetkým ľahkú ovládateľnosť, veľkú slobodu pri robení zaujímavých videozáznamov, fotografií, ale tiež skvelú konektivitu, predovšetkým vďaka prítomnosti podpory WiFi sietí a HDMI rozhranie. Samozrejmosťou je podpora vysokého rozlíšenia Full HD a široké možnosti pred vami otvorí obrie 32x optický zoom. Ovládanie uľahčuje dotykový a otočný LCD displej s uhlopriečkou 3 ". Spoľahlivá optická stabilizácia obrazu zabezpečí ostrý záznam bez vplyvu trasúcich sa rúk a podobných negatívnych vplyvov.

Veľkosť internej pamäte sa zastavila na hodnote 8 GB, Čo dáva solídny priestor pre vaše videozáznamy a fotografie. Napriek tomu je ponúkaná možnosť ďalšieho rozšírenia pomocou pamäťových kariet typu SD, SDHC alebo SDXC. Zamilujete si tiež režim automatickej expozície Smart Auto, Ktorý v sebe zahŕňa 38 rozdielnych scén. Automaticky rozpozná podľa okolitého prostredia aký režim je najvhodnejší a vy tak docielite tých najkvalitnejších výsledkov. Funkcia Tvorca príbehov ľahko vytvárať nezabudnuteľné filmy a prispieva k rozvíjaniu filmárskych zručností. Vyberte si tému filmu a Tvorca príbehov vám poskytne návrhy a tipy pre filmovanie na obrazovke, takže budete môcť zaobstarať pôsobivé videozáznamy.

Vaša kreativita bude rozvíjať pomocou filtrov, ktoré Vašim záznamom dodajú filmový dojem. K dispozícii je osem nastaviteľných filtrov pre stupňovanie farieb. Pridávať môžete tiež zábavné efekty pomocou režimu Dekorácie a to všetko bez použitia PC. Zhotovené filmy možno kopírovať priamo z vstavanej pamäte alebo zo slotu pre pamäťovú kartu na externý pevný disk - rýchle a jednoduché ukladanie uľahčujú priame ponuky na obrazovke. Praktická je aj možnosť prevádzať filmy z formátu HD na SD priamo vo videokamere, čo uľahčí ich zdieľanie napríklad na populárne sociálne siete.

Parametre a špecifikácie:

Snímač:
Typ: CMOS s uhlopriečkou 1/4, 85 "
Počet pixelov videozáznamu: 2,07 mpx
Počet pixelov snímke: 2,07 mpx
Mozaikový filter Bayer

Objektív:
Pokročilý zoom: 51 ×
Optický zoom: 32násobnú
Digitálny zoom: 1 020 ×
Ohnisková vzdialenosť: 2,8 až 89,6 mm
Ohnisková vzdialenosť ekvivalent pre 35mm film: 38,5 až 1 232 mm
Svetelnosť: f1, 8 až f4, 5
Minimálna zaostrovacia vzdialenosť: 10 mm
Optický stabilizátor obrazu: Inteligentné IS - Dynamický, Zosilnený, Statív, Makro

Obrazový procesor:
DIGIC DV III
Technológia detekcie tváre

Videosystém:
Formáty záznamu: AVCHD/MP4
Interná pamäť: 8 GB
Podpora pamäťových kariet SDXC/SDHC/SD

Displej:
Veľkosť: 7,5 cm (3 ")
Počet pixelov: 230 000 bodov
LCD s otočnou obrazovkou
Ručné nastavenie jasu a podsvietenia

Osvetlenie:
Minimálna hodnota osvetlenia v lx: 4
Nočný režim: slabé osvetlenie (0,4 lx)

Zaostrovanie:
Automatické a ručné
Ovládanie automatickej: AF s detekciou tváre, TV AF
Ovládanie ručné: zaostrenie dotykom
Funkcia Focus Assist

Režim AE:
Smart AUTO (38 scén)
Programová automatická expozícia: Portrét, Šport, Sneh, Pláž, Západ slnka, Noc, Slabé osvetlenie, Bodové osvetlenie, Ohňostroj
Režim Cinema P

Vyváženie bielej:
Typ: TTL
Automatické vyváženie bielej
Nastavenie: Denné svetlo, žiarovka

Rýchlosť uzávierky:
Maximálna: 1/1000 s
Nízka: 1/2 s

Fotografia:
Veľkosť: 1920 x 1080 FullHD
Súbežné nakrúcanie a fotografovanie
Samospúšť: 10 s

Režim záznamu:
Režim progresívneho snímania
Technológia xvColor
Videomomentka
Pre REC/Predtočenie
Farebné pruhy a testovací signál

Zvuk:
2kanálový Dolby Digital (AC-3 2 kanály)
Ručné ovládanie úrovne nahrávania

Rozhranie:
Konektor pre slúchadlá
mini-AB USB 2.0 Hi-Speed
AV
Komponentný výstup
HDMI minikonektor
Vstavaná nabíjačka

Napájanie:
Li-Ion akumulátor BP-709
Maximálna doba záznamu: až 1 hodina

Rozmery:
54 x 55 x 115 mm

Hmotnosť:
250 g

Ďalšie vlastnosti:
Funkcia WiFi (bezdrôtová lokálna sieť, DLNA)
Priame ukladanie na externý HDD
Režim Cinema
Užívateľské ovládanie

Špeciálne príslušenstvo:
náhradná batéria BP-709

Parametre a špecifikácia

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Filmový dojem

Filtry pro filmový dojem dodají vašim videozáběrům jedinečný filmový nádech a umožní tak naplno rozvíjet vaší kreativitu.

Tvůrce příběhů

Funkce tvůrce příběhů umožňuje snadno a rychle vytvářet nezapomenutelné filmy a přispívá k rozvíjení vašich filmařských dovedností.

Režim dekorace

Režim dekorace vám umožní k filmům přidat zábavné efekty bez použití počítače a dosáhnout tak opravdu nevídaných záběrů.

Otočný displej

Otočné displeje digitálnych kamier Canon vám uľahčia a spríjemnia nahrávanie videozáznamov a umožnia vám nové spôsoby ich robenia.

Režim CINEMA

Režim CINEMA dodá vašim záběrům filmový nádech, znatelně zlepší obraz a sníží úroveň šumu při nahrávání za slabého osvětlení.

Smart Auto

Funkce automatický scénický režim (Smart Auto) se postará o všechna nastavení digitální kamery tak, abyste dosáhli co nejkrásnějších záběrů v každé situaci.

Wi-Fi

Digitální kamery Canon vybavené bezdrátovou technologií Wi-Fi, díky které jsou schopny se připojit k ostatním zařízením a sdílet tak nahraná videa.

Pokročilý zoom

Pokročilý zoom digitálních kamer Canon využívá kombinace optického přiblížení a digitálního přiblížení, jehož výsledkem je vyšší zoom bez výrazného dopadu na kvalitu.

Focus assist

Funkce Focus Assist vám pomáhá při zapnutí manuálního ostření dosáhnout co nejostřejších záběrů kterýchkoliv objektů v natáčené scéně.

Videomomentka

Pomocí funkce videomomentka lze snadno vytvářet zábavné krátké videozáznamy určené pro sdílení s přáteli, a to bez počítače.

CINE

Obrazový režim CINE dodá vašim záběrům filmový nádech automatickým nastavením klíčových parametrů natáčeného videa.

Dotykový LCD

Dotykový LCD displej digitálních kamer Canon vám usnadní a zpříjemní nastavení kamery pro nahrávání a umožní vám přidávání efektů režimu dekorace.

DIGIC DV

DIGIC DV je obrazový procesor používaný v digitálních kamerách Canon, který vyniká vysokou rychlostí a efektivní redukcí šumu.
Príslušenstvo pre Canon LEGRIA HF R36 červená + náhradní baterie BP-709 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LEGRIA HF R36 červená + náhradní baterie BP-709. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF R36 červená + náhradní baterie BP-709. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF R36 červená + náhradní baterie BP-709. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon LEGRIA HF R36 červená + náhradní baterie BP-709.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií