Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Canon LEGRIA HF R38 černá + náhradní baterie BP-709

Zobraziť katalóg
Canon LEGRIA HF R38 černá + náhradní baterie BP-709
3,0 1 hodnotení
Digitálna kamera CMOS 2.07 Mpx Full HD, 32x zoom, 3 "dotykový LCD, 32GB, SD/SDHC/SDXC, AV out, USB 2.0, HDMI, WiFi, optická stabilizácia
Kód:  OC801i6 Produktové číslo:  5975B036 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon LEGRIA HF R38 černá + náhradní baterie BP-709 Predaj skončil

Canon LEGRIA HF R38 černá + náhradní baterie BP-709

Cenovo výhodný set kvalitnej digitálnej kamery CANON Legria HF R38 spoločne s náhradnou batériou BP-709, čo umožňuje využívať vlastnosti tohto skvelého prístroja naozaj dlho a hodiť tak za hlavu starosti o nabíjanie pri dlhých výletoch za najlepším záznamom.

Digitálna kamera CANON Legria HF R38 sa predstavuje ako kompaktné a ľahké zariadenie ponúkajúce predovšetkým ľahkú ovládateľnosť, veľkú slobodu pri robení zaujímavých videozáznamov a fotografií a tiež skvelú konektivitu, predovšetkým vďaka prítomnosti podpory WiFi sietí a HDMI rozhranie.Samozrejmosťou je podpora vysokého rozlíšenia Full HD a široké možnosti pred vami otvorí obrie 32x optický zoom.Ovládanie uľahčuje dotykový a otočný LCD displej s uhlopriečkou 3 ".Spoľahlivá optická stabilizácia obrazu zabezpečí ostrý záznam bez vplyvu trasúcich sa rúk a podobných negatívnych vplyvov.

Veľkosť internej pamäte sa zastavila až na hodnote 32 GB, čo dáva naozaj veľký priestor pre vaše videozáznamy a fotografie.Napriek tomu je ponúkaná možnosť ďalšieho rozšírenia pomocou pamäťových kariet typu SD, SDHC alebo SDXC.Zamilujete si tiež režim automatickej expozície Smart Auto, ktorý v sebe zahŕňa 36 rozdielnych scén.Automaticky rozpozná podľa okolitého prostredia aký režim je najvhodnejší a vy tak docielite tých najkvalitnejších výsledkov.Funkcia Tvorca príbehov ľahko vytvárať nezabudnuteľné filmy a prispieva k rozvíjaniu filmárskych zručností.Vyberte si tému filmu a Tvorca príbehov vám poskytne návrhy a tipy pre filmovanie na obrazovke, takže budete môcť zaobstarať pôsobivé videozáznamy.

Vaša kreativita bude rozvíjať pomocou filtrov, ktoré Vašim záznamom dodajú filmový dojem.K dispozícii je osem nastaviteľných filtrov pre stupňovanie farieb.Pridávať môžete tiež zábavné efekty pomocou režimu Dekorácie a to všetko bez použitia PC.Zhotovené filmy možno kopírovať priamo z vstavanej pamäte alebo zo slotu pre pamäťovú kartu na externý pevný disk - rýchle a jednoduché ukladanie uľahčujú priame ponuky na obrazovke.Praktická je aj možnosť prevádzať filmy z formátu HD na SD priamo vo videokamere, čo uľahčí ich zdieľanie napríklad na populárne sociálne siete.

Parametre a špecifikácie:

Videosystém:

Formáty záznamu: AVCHD/MP4
Interná pamäť: 32 GB
Podpora pamäťových kariet SDXC/SDHC/SD

Snímač:
Typ: CMOS s uhlopriečkou 1/4, 85 "
Počet pixelov videozáznamu: 2,07 mpx
Počet pixelov snímke: 2,07 mpx
Mozaikový filter Bayer

Objektív:
Pokročilý zoom: 51 ×
Optický zoom: 32násobnou
Digitálny zoom: 1 020 ×
Ohnisková vzdialenosť: 2,8 až 89,6 mm
Ohnisková vzdialenosť ekvivalent pre 35mm film: 38,5 až 1 232 mm
Svetelnosť: f1, 8 až f4, 5
Minimálna zaostrovacia vzdialenosť: 10 mm
Optický stabilizátor obrazu: Inteligentný IS - Dynamický, Posilnený, Statív, Makro

Obrazový procesor:
DIGIC DV III
Technológia detekcie tváre

Displej:
Veľkosť: 7,5 cm (3 ")
Počet pixelov: 230 000 bodov
LCD s otočnou obrazovkou
Ručné nastavenie jasu a podsvietenia

Osvetlenie:
Minimálna hodnota osvetlenia v lx: 4
Nočný režim: slabé osvetlenie (0,4 lx)

Zaostrovanie:
Automatické a ručné
Ovládanie automatickej: AF s detekciou tváre, TV AF
Ovládanie ručné: zaostrenie dotykom
Funkcia Focus Assist

Režim AE:
Smart AUTO (38 scén)
Programová automatická expozícia: Portrét, Šport, Sneh, Pláž, Západ slnka, Noc, Slabé osvetlenie, Bodové osvetlenie, Ohňostroj
Režim Cinema P

Vyváženie bielej:
Typ: TTL
Automatické vyváženie bielej
Nastavenie: Denné svetlo,žiarovka

Rýchlosť uzávierky:
Maximálna: 1/1000 s
Nízka: 1/2 s

Fotografie:
Veľkosť: 1920 x 1080 FullHD
Súbežné nakrúcanie a fotografovanie
Samospúšť: 10 s

Režim záznamu:
Režim progresívneho snímania
Technológia x.vColor
Videomomentka
Pre REC/Predtočenie
Farebné pruhy a testovací signál

Zvuk:
2kanálový Dolby Digital (AC-3 2 kanály)
Ručné ovládanie úrovne nahrávania

Rozhranie:
Konektor pre slúchadlá
mini-AB USB 2.0 Hi-Speed
AV
Komponentný výstup
HDMI minikonektor
Vstavaná nabíjačka

Napájanie:
Li-Ion akumulátor BP-709
Maximálna doba záznamu: až 1 hodina

Rozmery:
54 x 55 x 115 mm

Hmotnosť:
250 g

Ďalšie vlastnosti:
Funkcia Wi-Fi (bezdrôtová lokálna sieť,DLNA)
Priame ukladanie na externý HDD
Režim Cinema
Užívateľské ovládanie

Špeciálne príslušenstvo:
náhradné batérie BP-709

Farebné prevedenie:
čierne

Parametre a špecifikácia

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Filmový dojem

Filtry pro filmový dojem dodají vašim videozáběrům jedinečný filmový nádech a umožní tak naplno rozvíjet vaší kreativitu.

Tvůrce příběhů

Funkce tvůrce příběhů umožňuje snadno a rychle vytvářet nezapomenutelné filmy a přispívá k rozvíjení vašich filmařských dovedností.

Režim dekorace

Režim dekorace vám umožní k filmům přidat zábavné efekty bez použití počítače a dosáhnout tak opravdu nevídaných záběrů.

Otočný displej

Otočné displeje digitálnych kamier Canon vám uľahčia a spríjemnia nahrávanie videozáznamov a umožnia vám nové spôsoby ich robenia.

Režim CINEMA

Režim CINEMA dodá vašim záběrům filmový nádech, znatelně zlepší obraz a sníží úroveň šumu při nahrávání za slabého osvětlení.

Smart Auto

Funkce automatický scénický režim (Smart Auto) se postará o všechna nastavení digitální kamery tak, abyste dosáhli co nejkrásnějších záběrů v každé situaci.

Wi-Fi

Digitální kamery Canon vybavené bezdrátovou technologií Wi-Fi, díky které jsou schopny se připojit k ostatním zařízením a sdílet tak nahraná videa.

Pokročilý zoom

Pokročilý zoom digitálních kamer Canon využívá kombinace optického přiblížení a digitálního přiblížení, jehož výsledkem je vyšší zoom bez výrazného dopadu na kvalitu.

Focus assist

Funkce Focus Assist vám pomáhá při zapnutí manuálního ostření dosáhnout co nejostřejších záběrů kterýchkoliv objektů v natáčené scéně.

Videomomentka

Pomocí funkce videomomentka lze snadno vytvářet zábavné krátké videozáznamy určené pro sdílení s přáteli, a to bez počítače.

CINE

Obrazový režim CINE dodá vašim záběrům filmový nádech automatickým nastavením klíčových parametrů natáčeného videa.

Dotykový LCD

Dotykový LCD displej digitálních kamer Canon vám usnadní a zpříjemní nastavení kamery pro nahrávání a umožní vám přidávání efektů režimu dekorace.

DIGIC DV

DIGIC DV je obrazový procesor používaný v digitálních kamerách Canon, který vyniká vysokou rychlostí a efektivní redukcí šumu.
Recenzie Canon LEGRIA HF R38 černá + náhradní baterie BP-709
Príslušenstvo pre Canon LEGRIA HF R38 černá + náhradní baterie BP-709 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LEGRIA HF R38 černá + náhradní baterie BP-709. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF R38 černá + náhradní baterie BP-709. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF R38 černá + náhradní baterie BP-709. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon LEGRIA HF R38 černá + náhradní baterie BP-709.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií