AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Canon LEGRIA HF R68 čierna + šir. predsádka WA-H43 (0.7x)

Zobraziť katalóg
Canon LEGRIA HF R68 čierna + šir. predsádka WA-H43 (0.7x)
4,7 3 hodnotení
Digitálna kamera CMOS 3.28 Mpx DIGIC dv4, Full HD, 32x zoom, 3 "dotykový LCD, 8GB, SD / SDHC / SDXC, AV out, USB 2.0, HDMI, WiFi, NFC, optická stabilizácia
Kód:  OC801k67 Produktové číslo:  0279C010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon LEGRIA HF R68 čierna + šir. predsádka WA-H43 (0.7x) Predaj skončil

Canon LEGRIA HF R68 čierna + šir. predsádka WA-H43 (0.7x)

Digitálna kamera CANON Legria HF R66 sa predstavuje ako kompaktné a ľahké zariadenie ponúkajúce predovšetkým ľahkú ovládateľnosť, veľkú slobodu pri robení zaujímavých videozáznamov a fotografií a tiež dobrú konektivitu vďaka prítomnosti WiFi a HDMI rozhraniu. Oproti predchádzajúcim modelom boli pridané inteligentné funkcie, okamžité NFC párovanie a kreatívne režimy, vrátane záznamu pomalého aj rýchleho pohybu. Samozrejmosťou, je podpora Full HD rozlíšenie. Široké možnosti pred vami otvorí veľký 32 × optický zoom. Ovládanie uľahčuje dotykový a otočný LCD displej s uhlopriečkou 3 ".

Kľúčové vlastnosti

  • Stabilné a ostré Full HD video
  • Inteligentné IS (stabilizácia obrazu)
  • Širokouhlý konvertor pre ešte širší záber
  • Rýchle spustenie otvorením LCD
  • Zaujímavý záznam pomalého a rýchleho pohybu
  • Veľký zoom pre točenie z diaľky
  • Dokonalý zvuk prispôsobený scéne
  • Zábavné efekty
  • Ovládanie cez WiFi a okamžitej NFC spojenie

Bezdrôtovo

Rad R6x sa pýši rozhraním WiFi, s ktorým je nahrávanie videí do inteligentných zariadení alebo na sociálne siete pohodlnejšie ako inokedy. Kamera podporuje aj NFC, takže na zdieľanie s chytrou elektronikou stačí len jedno kliknutie. NFC podporuje aj riešenie Canon Connect Station pre prehrávanie obsahu na televízore, kde ho ukážete aj rodine a priateľom. Nainštalujte si do chytrého telefónu s Androidom alebo iOS aplikáciou CameraAccess Plus a sledujte ,čo sa deje, aj keď nie ste práve doma.

Funkcie pre život

Pozornosť si zaslúžia režim Nemluvňa, pomocou ktorého zachytíte prvé krôčiky a slová vášho dieťaťa. Do kamery zadáte dátum narodenia vášho dieťaťa a potom už len budete pridávať farebná pečiatky pre výšku a váhu. Všetky záznamy sa automaticky zaradia do albumu dieťaťa. S funkciou Výber audioscény máte možnosť vytvárať filmy, ktoré znejú rovnako dobre, ako vyzerajú. Vyberte si z piatich režimov scény a nastavenie zvuku sa automaticky optimalizuje, aby zodpovedalo snímanej scéne. Či už zaznamenávate svadobný príhovor alebo hudbu na koncerte, môžete si užiť pohlcujúci a realistický zvuk.

Dokonalý výsledok

Vaše kameramanské umenie bude podporené množstvom účinných prvkov, ktoré vám dopomôžu k ešte lepším výsledkom. Napríklad tak, že ihneď po otvorení dotykového LCD panelu sa spustí nahrávanie, nemusíte už nič zložito nastavovať, a tým zmeškať vzácny okamih. Inteligentné IS je potom dokonalým riešením pre potlačenie otrasov kamery pomocou detekcie scény a automatického výberu zo štyroch režimov stabilizácie, čím sa vyrovná pohyb videokamery a predíde sa rozmazaniu obrazu. Okrem ostatného príslušenstva, nájdete vo výbave konvertor pre skrátenie ohniskovej vzdialenosti, čím sa pokryje širšie zorné pole.

Parametre a špecifikácia

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon LEGRIA HF R68 čierna + šir. predsádka WA-H43 (0.7x) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LEGRIA HF R68 černá + šir. předsádka WA-H43 (0.7x). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF R68 schwarz + br. Vorsatz WA-H43 (0,7-fach). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF R68 schwarz + br. Vorsatz WA-H43 (0,7-fach). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon LEGRIA HF R68 fekete + br. előzéklapján WA-H43 (0,7-szeres).
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií