Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Canon LEGRIA HF R78 - Premium kit

Zobraziť katalóg
Canon LEGRIA HF R78 - Premium kit
5 1 hodnotení
Digitálna kamera -CMOS 3,28 Mpx DIGIC DV4, Full HD, 32x zoom, 3" dotykové LCD, 16 GB, SDHC/SDXC, AV out, USB mini-B, micro HDMI, WiFi, NFC, optická stabilizácia + taška, statív Joby, 8 GB SD karta
Kód:  OC801r1a Produktové číslo:  1237C039AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon LEGRIA HF R78 - Premium kit

Zaznamenávajte svoje dovolenky a jedinečné momenty s Full HD kamerou, ktorá disponuje veľmi jednoduchým ovládaním, špičkovou technológiou, kompaktnými rozmermi a moderným dizajnom. Objektív ponúka až 57× výkonný zoom (optický zoom je 32-násobný), výkonný obrazový procesor DIGIC DV4 zase zaisťuje vysokú kvalitu obrazu, a to aj pri slabom osvetlení! Stabilizačná technológia Intelligent IS úplne automaticky vyberá najvhodnejší stabilizačný režim na elimináciu rozmazania, takže teraz môžete zaznamenávať realistické videá a udržiavať zábery stabilné aj pri plnom zoome. Vďaka WiFi technológii možno zariadenie aj diaľkovo ovládať z takmer akéhokoľvek inteligentného zariadenia.

Niekoľko dôvodov na kúpu

  • Vo výhodnom balení s taškou, statívom Joby a 8 GB SD kartou
  • Docielite až 84× väčšie a veľmi kvalitné priblíženie
  • Dokonalý trojpalcový displej s možnosťou zaostrenia obrazu jednoduchým dotykom na displej
  • So širokouhlou predsádkou umiestnite do každého záberu omnoho viac
  • Technológia NFC a WiFi pripojenie zaistia ešte ľahší prenos a zdieľanie zážitkov
  • Ostrosť a čistota výsledných snímok pomocou inteligentnej IS technológie
  • Možnosť diaľkového ovládania a sledovanie, čo sa práve deje u vás doma
  • Vylepšený asistent na výber kompozície počas zoomu

Skvelá konektivita a ešte lepšie ovládanie

So vzdialeným sledovaním môžete vidieť, čo sa deje u vás doma, keď ste preč, pomocou smartfónu alebo tabletu, pripojenia WiFi a aplikácie CameraAccess Plus. S podporou WiFi pripojenia možno bezproblémovo využiť diaľkové snímanie pomocou spárovaného zariadenia - ovládať môžete napr. rýchlosť uzávierky, zaostrovania a expozíciu. Tešiť sa môžete aj z intuitívneho a používateľsky prívetivého ovládania - prístup k menu kamery a bližšiemu nastaveniu zaisťuje dotykový displej a ďalšie tlačidlá na zrýchlený prístup k najpoužívanejším funkciám.

Výkonná optická stabilizácia obrazu v každej situácii

Stabilizačná technológia Intelligent IS identifikuje scénu, ktorá je snímaná. Kamera ihneď vyberie najvhodnejší stabilizačný režim na elimináciu rozmazania. Napríklad, keď je zariadenie umiestnené na statíve (režim Tripod), automaticky sa stabilizačný režim deaktivuje, pretože sa nepočíta s rozmazaním. Pri natáčaní za pohybu (Dynamic IS) sa však rozširuje stabilizačný rozsah pri snímaní na široké ohnisko a stabilné video vznikne tzv. kompenzáciou nízkofrekvenčných vibrácií. Súčasťou je aj vylepšený asistent na výber kompozície počas zoomu (Zoom Framing Assist) - stačí len pridržať tlačidlo a natáčaný objekt tak vždy zostáva v zornom poli kamery.

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Funkcie
Optická stabilizácia obrazu, Detekcia tvárí, Dotykové ovládanie, Akumulátorové napájanie Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
Micro HDMI, A/V (TV výstup) Hotovo!
Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie NFC Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
2,68 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
240 g Hotovo!
Šírka
5,3 cm Hotovo!
Výška
11,6 cm Hotovo!
Hĺbka
5,8 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Akumulátor, Popruh/pútko, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Taška, Statív Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se ke kameře připojit mikrofon pomocí redukce? například této: https://www.alza.cz/audio-4polovy-3-5mm-jack-2x-3-5mm-jack-d341926.htm#discussionPosts

Dobrý den, na stránkách výrobce je uvedeno, že předsádka by součástí balení být měla, jak to tedy je?

Dobrý den, prosím, o info. jaký je rozdíl mezi modely R76 a R77, děkuji.

Dobrý den, napište mi prosím, kolik stojí baterie do této kamery, kterou bych si rád koupil jako záložní. A informace o dostupnosti.

Dobrý deň.Chcel by som sa spýtať, či je možné u vás si nechať odložiť tovar, ktorý kúpite neskor? Tovar je videokamera Canon LEGRIA HF R78-Premium kit. Dakujem veľmi pekne za odpoved. Horváth.Chcel by som si ju nechať odložiť na do 19.januára.

Dobrý den je možnost připojení mikrofonu rode?

dobrý den, je k tomuto kitu v ceně i širokoúhlá předsádka?

Diskusia a poradňa k Canon LEGRIA HF R78 - Premium kit
Príslušenstvo pre Canon LEGRIA HF R78 - Premium kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LEGRIA HF R78 - Premium kit.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií