Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Canon Paper Feeder PF-B1

Zobraziť katalóg
Canon Paper Feeder PF-B1
Podávač – pre LBP352x na 500 listov
Kód:  PC310a15a Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  0563C001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon Paper Feeder PF-B1 Predaj skončil

Canon Paper Feeder PF-B1

Podávač papierov Canon Paper Feeder PF-B1 nájde svoje uplatnenie všade, kde sa vo veľkom spolieha na neustálu tlač. Ak teda vlastníte firmu, obchod alebo tlačíte v domácnosti, oplatí sa Paper Feeder PF-B1 vlastniť. S kvalitným podávačom už nemusíte manuálne preberať a rovnať papiere do tlačiarne, sám sa postará o celkom 50 listov. Model PF-B1 je vhodný pre modely Canon LBP352x.

Kľúčové vlastnosti podávača obálok a pohľadníc Canon Envelope Feeder EF-A1

  • Podávač je navrhnutý tak, aby zvýšil efektivitu vašej práce
  • Paper Feeder PF-B1 pojme naraz až 500 listov
  • Nájde svoje uplatnenie vo firmách, kanceláriách a na miestach, kde sa tlačí vo veľkom
  • Kompatibilný s tlačiarňou Canon LBP352x
  • Podávač ladí s dizajnom tlačiarne

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon Paper Feeder PF-B1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon Paper Feeder PF-B1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon Paper Feeder PF-B1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon Paper Feeder PF-B1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon papíradagoló PF-B1.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií