Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture AlzaBoxy Q1

Canon PIXMA G1411

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA G1411
4,7 3 hodnotení
Atramentová tlačiareň farebná, A4, rýchlosť čiernobielej tlače 8,8 obr./min., rýchlosť farebnej tlače 5 obr./min., rozlíšenie tlače 4800 x 1200 DPI, tankový systém, súčasťou balenia 2x cartridge Canon GI-490 BK čierna, USB (2314C025)
Kód:  PC115a1b Produktové číslo:  2314C025 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon PIXMA G1411

Alza.sk – Tlačiarne Canon

Tlačiareň Canon PIXMA G1411

Hľadáte spoľahlivú a kompaktnú farebnú tlačiareň? Túto rolu zastúpi Canon PIXMA G1411, ktorá vsádza na vysokokapacitné atramentové zásobníky. Vďaka tomu klesajú prevádzkové náklady na rekordne nízku hodnotu. Tlačiareň Canon PIXMA G1411 tak nájde uplatnenie nielen v domácnostiach, ale aj kanceláriách. Súčasťou balenia sú všetky potrebné náplne vrátane jednej čiernej naviac (2× čierna a 1× C / M / Y).

Tlačiareň s doplnením atramentu Canon PIXMA G1411

Tlačiareň Canon PIXMA G1411

Doplniteľné zásobníky

Vďaka obrovskej výťažnosti až 12 000 ČB strán a 7 000 farebných dokážete s dodávanými atramentmi tlačiť neuveriteľne dlho. A navyše s nízkymi nákladmi.

Tlačiareň s doplnením atramentu Canon PIXMA G1411

Úspora energie

Atramentová tlačiareň Canon PIXMA G1411 môžete nastaviť tak, že po určitej dobe nečinnosti sa automaticky vypne. Keď však pošlete tlačovú úlohu, tlačiareň Canon sa okamžite preberie a začne tlačiť. 

Tlačiareň Canon PIXMA G1411

Ostrá tlač

Vďaka prepracovanej tlačovej technológii je výsledok na papieri mimoriadne skvelý. Obzvlášť pokiaľ ide o klasický čierny text.

Tlačiareň s doplnením atramentu Canon PIXMA G1411

Bezokrajová tlač

Pri tlači kvalitných fotografií určite oceníte, že tlačiareň Canon PIXMA G1411 podporuje bezokrajovú tlač. Vďaka tomu vytlačíte napríklad fotografie s rozmermi 10 × 15 cm za približne 60 sekúnd. 

Tlačiareň Canon PIXMA G1411

Zadný podávač papiera

Atramentová tlačiareň Canon PIXMA G1411 je prekvapivo malá. Podporuje aj možnosť vloženia papiera zo zadnej pozície. Vďaka tomu vám nebude prekážať ani v zdieľaných kanceláriách. 

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kreatívne nástroje na tlač

Jednoducho tlačte fotografie novými a kreatívnymi spôsobmi pomocou fotografického softvéru My Image Garden, ktorý ponúka funkciu rozpoznania tváre, takže môžete bez problémov prehľadať všetky svoje fotografie v počítači.

Tlačiareň s doplnením atramentu Canon PIXMA G1411

Technické parametre

Rýchlosť čiernobielej tlače:

8,8 obr. /min

Rýchlosť farebnej tlače:

5 obr. /min

Rozlíšenie tlače:

4 800 × 1 200 DPI

Kapacita zadného podávača:

100 papierov


  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!
Pripojenie
USB Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!
Formáty fotopapiera
10 × 15 cm, 13 × 18 cm, 20 × 25 cm Hotovo!
Formáty obálok a ďalšie
B5, Legal, DL, Letter, COM10 Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
4800 x 1200 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – ESAT
8,8 obr./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – ESAT
5 obr./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
100 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
135 mm Hotovo!
Hĺbka
330 mm Hotovo!
Šírka
445 mm Hotovo!
Hmotnosť
4,8 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeja Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Štartovacia náplň - čierna
135 ml Hotovo!
Balenie obsahuje
Dokumentácia, Atramentové kazety, Fľaštička s atramentom, Napájací kábel, Softvér, Štartovacie atramentové kazety Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne s tankovým systémom

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kolik papírů je možné vložit do horního zásobníku? Tj. hodí se tiskárna na tisk více stránek najednou? Děkuji za odpověď

Добрый день ! Что значит распакованный

Keď chcem tlačiť čiernobielo stačí naplniť len čiernu farbu alebo všetky?

Dobrý den. Je tiskárna naplněna? Plní se každou barvou zvlášť z lahviček? Jsou k tomu veškeré kabely, instalační CD? Píšete zboží použité, jak je to se zárukou? Děkuji a odpovědi.

Dobrý den stačí dolévat barvu z lahviček a nebo je potřeba ještě něco vyměňovat? Uvažujeme o koupi této tiskárny. Děkujeme za odpověď

Dobrý den, je možno použít do tiskárny barvu Canon PGBK GI 40. Děkuji za odpověď Zabloudil

Dobrý den, jaká je maximální gramáž papíru pro tuto tiskárnu? Děkuji

Dobrý den Je součásti balení i propojovací kabel? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Canon PIXMA G1411
Príslušenstvo pre Canon PIXMA G1411 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA G1411. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA G1411. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA G1411. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PIXMA G1411.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií