AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Canon PIXMA G4400

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA G4400
4,9 7 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, A4, tlačiareň, kopírka, skener, fax, ESAT 8.8 obrázkov za minútu čiernobielo, 5 obrázkov za minútu farebne, 4800x 1200 dpi, LCD, ADF, AirPrint, USB, Wi-Fi
Kód:  PC115a4 Produktové číslo:  1515C009 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon PIXMA G4400

Tlačiareň môže byť súčasne aj multifunkčným zariadením, ktoré zvláda viac, ako by sme asi na prvý pohľad očakávali. Farebnú tlač v špičkovej kvalite s vysokým rozlíšením a bezdrôtové pripojenie, k tomu Wi-Fi a využitie technológie Cloud, praktický podávač dokumentov na uľahčenie, zrýchlenie aj vyššiu efektivitu práce, skenovanie, kopírovanie a faxovanie, to je moderná atramentová tlačiareň Canon PIXMA G4400!

Kľúčové vlastnosti

  • Bezokrajová tlač
  • Pripojenie prostredníctvom Wi.Fi a Cloudu
  • Automatický podávač až na 20 listov
  • Umožňuje tlač aj na formát 13 × 13 cm
  • Skenovanie aj kopírovanie, nahradí dokonca fax
  • Pracuje v prepojení s tabletom aj smartfónom

Lacná a pritom kvalitná tlač

Tlačiareň musí zvládnuť aj atypické formáty, pri modeli nie je problém okrem iného aj tlač na papier vo veľkosti 13 x 13 cm, o správnom prefarbení a čitateľnosti tlačených dokumentov sa postarajú atramentové náplne, ktoré možno ľahko doplniť z prednej strany prístroja. Koľko dokumentov je možné z jednej náplne vytlačiť? Záleží pochopiteľne na tom, čo stránka obsahuje, inak to bude pri obrázkoch a inak pri texte, orientačne ale náplň postačí na 7000 farebných či 6000 čiernobielych strán formátu A1. Rýchlosť tlače pri farebných obrázkoch je 8 za minútu pri dodržaní skutočne špičkovej kvality.

Na domácu i firemnú tlač

Tlačiareň Canon PIXMA G4400 sa hodí na domáce použitie aj pre menšie firmy, využijeme ju všade tam, kde potrebujeme pohotovo vytlačiť dokumenty, prípadne si ich vopred naskenovať alebo zhotoviť niekoľko kvalitných kópií. Bezdrôtové pripojenie Wi-Fi samozrejme prácu výrazne urýchli a uľahčí, tiež spolupráca s inteligentným telefónom alebo s tabletom je krokom vpred. 

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!
Funkcie skenera
Automatický podávač Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Automatický podávač Hotovo!
Rýchlosť skenovania
8 str./min. Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
8,8 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
5 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
100 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
60 s Hotovo!
Výstupný zásobník
50 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
197 mm Hotovo!
Hĺbka
330 mm Hotovo!
Šírka
445 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Grafický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Atramentové kazety, Napájací kábel, Softvér Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi
» Všetky atramentové tlačiarne – LAN

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den , v současné době poižívám tiskárnu MG5250 a chtěl bych koupit tuto kvůli nádržkám . Jen mě odrazuje že tato nová má ve všech parametrech horší rozlišení . Je to skutečně tak , nebo mi něco uniká ? Předem děkuji za odpověď

dobrý den potřebují vědět dvě věci 1. dá se nastavit pouze černobílý tisk? druhá otázka tiskne tato tiskárna dobře fotky na foto papír? děkuji

dobrý den, jak je to ze zasycháním inkoustu, když netisknu měsíc v kuse nebo třeba třeba rok? a jak se to dál řeší?

Dobrý den, dá se u této tiskárny nastavit při kopírování libovolné zmenšení třeba na 46%, když nemá display?

Dobrý den, nenašel jsem nikde maximální výtěžnost stránek/měsíc(nebo den) a po kolika vytištěných stránkách záruka zaniká. Oboustranný tisk se nikde nezmiňuje, je tam tedy ta možnost? Děkuji

Dobrý den, kolik stojí kartridge barevná a černá a na kolik stránek mi vydrží ?

Dobrý den, velmi se mi líbí tato MF tiskárna, ale nikde nemohu dohledat, zda umí oboustranný tisk. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, ve specifikaci píšete, že tiskárna má mimo jiné rozhraní LAN, je to opravdu pravda? Na stránkách CANON jsou uvedeny rozhraní USB a WIFI, ale LAN ne.

Diskusia a poradňa k Canon PIXMA G4400
Príslušenstvo pre Canon PIXMA G4400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA G4400. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA G4400.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií