Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canon PIXMA MG3053 bielo-modrá

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA MG3053 bielo-modrá
4,0 1 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčný, A4, tlačiareň, skener, kopírka, ESAT 8 obrázkov za minútu čiernobielo, 4 obrázkov za minútu farebne, 4800x 600dpi, USB, WiFi
Kód:  PC293a1d Produktové číslo:  1346C066 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon PIXMA MG3053 bielo-modrá

V kompaktnom prístroji získate farebnú multifunkcii s cloudovými funkciami, ktoré odstraňujú hranice v použiteľnosti. Nechajte si pripraviť dokumenty, aj keď ste mimo domova. Vďaka službe Google Cloud Print a aplikáciu Canon PRINT (pre iOS a Android) stačí len telefón alebo tablet.Výtlačky budú čakať na váš príchod. Súčasťou je aj PIXMA Cloud Link, pomocou ktorého môžete tlačiť z obľúbenej sociálnej siete alebo cloudu. Vďaka WLAN vytlačíte aj fotografie priamo z fotoaparátu s bezdrôtovým PictBridge.

kľúčové vlastnosti

  • Multifunkčné zariadenie s pokročilými sieťovými funkciami
  • Systém FINE pre kvalitné výtlačky vo farbe i čiernej (pigmentová čierna)
  • Podpora štvorcových médií (127 × 127 mm)
  • Tlač z cloudu (Google Drive, Dropbox, OneDrive ...)
  • Tlač z mobilných zariadení Android a iOS
  • Voliteľné XL kazety pre šetrenie nákladov
  • WiFi pre začlenenie do siete aj pre priamu tlač
  • Organizácia fotografií skrze My Image Garden

Ostrý text a nádherné fotografie

Využíva inovatívne tlačovú technológiu Fine, ktorá zaručí skvelú kvalitu tlače v čiernobielej aj farebnej. Pomocou atramentov na báze farbív vytvára obrázky so sviežimi farbami. Pigmentový čierny atrament a vysoké rozlíšenie robia vytlačený text výrazný a mimoriadne ostrý, takže sa bude pohodlne čítať aj v menšej veľkosti písma.

Aj pre väčšie objemy

Tlačiareň vyhovie aj pri narastajúcom objeme tlači.Ak tlačíte častejšie, siahnite po veľkoobjemových atramentových kazetách. S nimi sa dá ušetriť až 30% nákladov na tlač jednej stránky v porovnaní s ich štandardnými ekvivalenty. Samotná výmena kaziet je potom natoľko jednoduchá a pohodlná, aby ju zvládol každý užívateľ.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
8 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
4 str./min. Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
8 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
4 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
60 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
145 mm Hotovo!
Hĺbka
306 mm Hotovo!
Šírka
426 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeja Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. V atramentovej multifunkčnej tlaciarni Canon PIXMA MG3053 bielo-modrá je aj Cardridge v cene? Dakujem. L.Horsky

Diskusia a poradňa k Canon PIXMA MG3053 bielo-modrá
Príslušenstvo pre Canon PIXMA MG3053 bielo-modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA MG3053 bílo-modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA MG3053 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA MG3053 Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PIXMA MG3053, fehér.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií