Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canon PIXMA MG3650 čierna

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA MG3650 čierna
4,5 36 hodnotení
Atramentová tlačiareň – multifunkčná, A4, tlačiareň, skener, kopírka, ESAT 9.9 obrázkov za minútu čiernobielo, 5.7 obrázkov za minútu farebne, 4800x 1200dpi, duplex, AirPrint, USB, WiFi
Kód:  PC293a63 Produktové číslo:  0515C006 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon PIXMA MG3650 čierna


vypnuté
 Canon PIXMA MG3650

Pripojte sa, tlačte, kopírujte a skenujte

Jednoduchá tlač úchvatných bezokrajových fotografií s vysokou mierou detailov a profesionálne vyzerajúcich dokumentov s ostrým textom – vďaka systému kaziet FINE spoločnosti Canon a tlačovému rozlíšeniu až 4 800 dpi. S rýchlosťami ISO ESAT 9,9 obr./min čiernobielo a 5,7 obr./min farebne získate bezokrajovú fotografiu 10 × 15 cm za 44 sekúnd.


Bezdrôtové multifunkčné zariadenie

Pomocou pripojenia k sieti WiFi môžete tlačiť z akéhokoľvek miesta, ktoré je v jej dosahu. S aplikáciou Canon PRINT môžete tlačiť priamo z vášho smartphonu alebo tabletu. Zároveň aj zistíte informácie o stave tlačiarne a hladiny atramentu. Navyše pomocou služby Google Cloud Print môžete tlačiť prakticky odkiaľkoľvek, pokojne aj z iného kontinentu. Súbory sú do tlačiarne odosielané bezpečne cez internet.

vypnuté
 Canon PIXMA MG3650

Tlačte ekonomicky viac stránok

Užite si minimálne plytvanie a maximálne úspory. Tlačte ekonomicky viac stránok s úsporou nákladov až 50% vďaka voliteľným atramentovým kazetám XL a šetrite papier automatickou obojstrannou tlačou.


vypnuté
 Canon PIXMA MG3650

Zažite slobodu kreativity tlače

Vylepšený PIXMA Cloud Link vám umožní rýchlo tlačiť fotografie z Facebooku, Instagramu a online albumov fotografií, tlačiť a skenovať dokumenty do cloudových služieb, ako je GoogleDrive, OneDrive a Dropbox, a dokonca odosielať naskenované súbory alebo obrázky priamo e-mailom – bez použitia počítača.


Kľúčové vlastnosti

  • Vytvárajte a tlačte nádherné fotografie bez okrajov.
  • Tlač za skenovania do smartphonu či tabletu.
  • Jednoduché pripojenie ku cloudovému úložisku pomocou softvéru PIXMA Cloud Link.
  • Tlačte viac stránok vďaka atramentovým kazetám XL.
  • Bavte sa pri vytváraní osobných pohľadníc.
vypnuté
 Canon PIXMA MG3650
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!
Funkcie skenera
Skenovanie do e-mailu Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Skenovanie do e-mailu Hotovo!
Rýchlosť skenovania
14 str./min. Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
9,9 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
5,7 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
100 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
152 mm Hotovo!
Hĺbka
304 mm Hotovo!
Šírka
449 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeja Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Atramentové kazety, Napájací kábel, Softvér Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakoupila jsem u vás tuto tiskárnu, v balení nebyl přiložen návod, nemohu přijít na to jak skenovat, prosím o zaslání návodu.Děkuji.

Dobrý den, na základě mé objednávky č. 165883978 - Inkoustová tiskárna Canon PIXMA MG3650 černá, mi byl dneska v poledne doručen balík č. 13925004695881 s uvedenou tiskárnou. Po zprovoznění jsem zjistil, že nemůžu tisknout z PC, stále se mi objevuje hlášení (vyskakovací okno) "Tiskárna vyžaduje zásah uživatele, tiskárna Canon MG3600 series Printer má problém, kde musíte zasáhnout vy." Zkoušel jsem to několikrát, ale stále se mi objevuje to stejné hlášení. Zkoušel jsem vysunout a zasunout náplně, tak jak je to uvedeno v návodu, provedl jsem opětovnou instalaci tiskárny z CDčka, kontrolní tisk, ale vytisknout něco z PC nejde. Netuším, jak jinak mám zasáhnout. Můžete mi poradit, jak dál? Děkuji Bronislav Potoczny

Zdravím jde Tato tiskárna propojit s iPhone 5s ? Canon MG3650

Dobrý den, mám dotaz ohledně skeneru u této tiskárny. Po nainstalování se mi vůbec nezobrazuje možnost skener. Žádná ikona, nic. Nevíte, kde by mohl být problém? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, bude fungovat pod Windows Xp Home a Linuxem? Je na kolik náplní? Rád bych případné doporučení Canon inkoust, multifunkce na 2 náplně černou a barevnou a aby chodila pod výše zminovanými OS. Děkuji

Dobrý den mám tiskárnu Canon Pixma IP 4850, která mě odešla / asi hlava / Jelikož mám hodně náhradních náplní , prosím o doporučení podobné aby se dali použí barvy z IP 4850 Děkuji Dudek Jaroslav

Dobry den, funguji pro tuto tiskarnu alternativni naplne?

proč je tento model u vás cca o 140,00 Kč dražší než-li jinde v obchodech?

Dobrý den, jde tato tiskárna připojit k notebooku? A pak jde to drátově nebo bezdrátově? dekuji

Tiskne tato tiskárna fotky na A4 ?

12
Diskusia a poradňa k Canon PIXMA MG3650 čierna
Príslušenstvo pre Canon PIXMA MG3650 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA MG3650 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA MG3650 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA MG3650 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PIXMA MG3650 fekete.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií