AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Canon PIXMA TS3350 čierna

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA TS3350 čierna
4,5 106 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, farebná, A4, kopírovanie a skenovanie, rýchlosť čiernobielej tlače 7,7 obr./min., rýchlosť farebnej tlače 4 obr./min., rozlíšenie tlače 4800 x 1200 DPI, displej, AirPrint, Google Print, USB a WiFi
53,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PC299r3 Produktové číslo:  3771C006 Stránky výrobcu
Canon PIXMA TS3350 čierna 53,90 € Momentálne nedostupné

Canon PIXMA TS3350 čierna

Atramentová tlačiareň Canon PIXMA TS3350 čierna Bočný pohľad

Atramentová tlačiareň Canon je spoľahlivým spoločníkom do domácnosti. Vďaka kompaktnému multifunkčnému vyhotoveniu je atramentová tlačiareň schopná kopírovať, skenovať a tlačiť a je teda skvelým riešenie na štandardnú prácu s dokumentmi. Ide o farebnú atramentovú tlačiareň. Pri čiernobielej tlači dosahuje Canon PIXMA TS3350 čierna rýchlosť 7,7 stránok za minútu. Pri farebnej tlači dosahuje Canon PIXMA TS3350 čierna rýchlosť str./min. Maximálne tlačové rozlíšenie dosahuje hodnotu 4800 x 1200 DPI, ide o vyššie rozlíšenie s veľmi dobrou kvalitou textu aj fotografií. Vzhľadom na funkciu bezokrajovej tlače je možné využiť celú plochu papiera. S počítačom prepojíte atramentovú tlačiareň pomocou USB a WiFi. Nebudú vám už zavadzať káble a využijete pohodlie tlače na diaľku. Používatelia elektroniky Apple si môžu uľahčiť spojenie tzv. AirPrint funkciou na jednoduchú tlač z tabletov a telefónov. Na lepší prehľad a obsluhu používa atramentová tlačiareň Canon informačný/segmentový displej.

Atramentová tlačiareň Canon PIXMA TS3350 čierna Vlastnosti/technológia

Významné prednosti atramentovej tlačiarne Canon PIXMA TS3350 čierna

  • Disponuje funkciou bezdrôtovej tlače pomocou WiFi
  • Canon PIXMA TS3350 čierna pracuje s formátmi A4, A5 a A6
  • Vstupný zásobník pojme až 60 listov
  • Tlačí bez vynechávania miesta na okrajoch
  • Funkcia AirPrint zabezpečuje kompatibilitu s elektronikou Apple
  • Atramentová tlačiareň Canon dokáže tlačiť a kopírovať
  • Farebná atramentová tlačiareň hodiaca sa skôr domov
  • Súčasť balenia: dokumentácia a atramentové kazety

Rozlíšenie atramentovej tlačiarne Canon

Pôsobivé fotografie vďaka atramentovej tlači. Jednou z najvýraznejších výhod atramentu je príjemne prirodzené podanie farieb a vyhovie tak nárokom na tlač fotografií. Farebná atramentová tlačiareň Canon sa chváli netradičným, vysokým tlačovým rozlíšením 4800 x 1200 DPI. Výsledné obrázky a predovšetkým fotografie budú vďaka tomu aj na väčších formátoch papiera dokonale ostré, vykreslené do najmenších detailov.

Atramentová tlačiareň Canon PIXMA TS3350 čierna Screen
Atramentová tlačiareň Canon PIXMA TS3350 čierna Vlastnosti/technológia

Kopírovanie a skenovanie Canon PIXMA TS3350 čierna

Vďaka vyhotoveniu 3 v 1 je Canon PIXMA TS3350 čierna spôsobilá kopírovať, tlačiť aj skenovať a zvláda takmer všetku s dokumentmi. Atramentová tlačiareň Canon PIXMA TS3350 čierna zvláda pracovať s papiermi s formátom A4, A5 a A6. Na vloženie nepotlačených stránok je pripojený vstupný zásobník s kapacitou 60 listov. Potlačené papiere chytá výstupný zásobník na 60 kusov papiera.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!
Formáty fotopapiera
10 × 15 cm Hotovo!

Skenovanie

Rozlíšenie plochého skenera
600 x 1200 DPI Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
4800 x 1200 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – ESAT
7,7 obr./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – ESAT
4 obr./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
60 listov Hotovo!
Výstupný zásobník
60 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
145 mm Hotovo!
Hĺbka
316 mm Hotovo!
Šírka
435 mm Hotovo!
Hmotnosť
3,9 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Atramentové kazety Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky atramentové fototlačiarne
» Všetky multifunkčné atramentové tlačiarne na doma
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, píšete že propojovací kabel je v balení . Bohužel NENÍ. což jsme naštěstí zjistil ještě v prodejně.

Dobrý den tiskne jen černobílé bez barev.

Dobrý den chtěla bych se zeptat na pár otázek chci si koupit tiskárnu jen na občasné domácí tisknutí a chci tu Canon PIXMA TS 3350 a nevím jaký papír a barvy.Ukazuje mi to 80g i 120g ,tak jaký bude lepší a jestli můžu odkaz na barvy které do ní dám.A potřebuju vědět jestli to spojím s mobilním telefonem nebo jestli musí být kabel i když je to přes WiFi,protože notebook a ani počítač nemám.Děkuju moc

je tiskárna Canon Pixma MG 2555s a TS3350 kompaktibilní s MacOS 10.15.7 Děkuji Zdeněk

Potřebuji informaci, jak mám vyměnit barvy (černá a barevná) v tiskárně ?

Dobrý den, můžu poprosit o návod jak skenovat do PC? Nikde v manuálech jsem to nenašla, tiskárna tlačítko SCAN nemá. Nebo prosím o radu kohokoliv, jsem vážně zoufalá :-((( A hlavně, aby šlo více dokumentů do jednoho souboru. Děkujuu

Dobrý den, můžu poprosit o návod jak skenovat do PC? Nikde v manuálech jsem to nenašla, tiskárna tlačítko SCAN nemá. Nebo prosím o radu kohokoliv, jsem vážně zoufalá :-(((

Dobry den, v dotazech jsem nasla, ze soucasti tiskarny neni kabel pro pripojeni. Je to pravda? Pokud ano, jaky kabel je k tiskarne potreba dokoupit? Nikde u popisu tiskarny jsem tuto informaci nenasla. Diky.

nemohu se připojit přes wifi (ani z nb, ani z ipadu), hlásí mi chybu E 32. nevíte, co s tím?

dobrý den, vůbec se mi nedaří napojit tiskárnu přes wifi, funguje pouze spojení kabel - nb. můžete poslat jednoduchý návod? žádná z veřejně dostupných rad na netu nezafungovala

123...
Diskusia a poradňa k Canon PIXMA TS3350 čierna
Príslušenstvo pre Canon PIXMA TS3350 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA TS3350 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA TS3350 - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA TS3350 - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PIXMA TS3350 fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií