Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Canon PIXMA TS5051 biela

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA TS5051 biela
4,7 6 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, farebná, A4, kopírovanie a skenovanie, rýchlosť čiernobielej tlače 12 obr./min., rýchlosť farebnej tlače 9 obr./min., rozlíšenie tlače 4800 x 1200 DPI, čítačka pamäťových kariet, dotykový displej, AirPrint, WiFi a USB
Kód:  PC299s1b Produktové číslo:  1367C026 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon PIXMA TS5051 biela

vypnuté
Fototiskárna Canon PIXMA TS5051
 

Rýchla tlač fotografií a dokumentov

Multifunkčná atramentová fototlačiareň Canon PIXMA TS5051 zaujme nielen elegantným dizajnom a kompaktnými rozmermi, ale aj vynikajúcou tlačovou kvalitou a užívateľsky prívetivým rozhraním. Vďaka ľahkému prístupu ku skenovaniu či kopírovaniu a podpore bezdrôtovej tlače je tlačiareň vhodná nielen do domácnosti, ale aj malej kancelárie.


Rýchla a jednoduchá obsluha

Všetky funkcie nastavíte na veľkom 3" displeji, ktorý je možné pre pohodlnejšiu obsluhu naklopiť. Väčšina funkcii je prístupná priamo z domovskej obrazovky, takže ich spustenie je otázkou okamihu.


Spomienky zachytené v ohromujúcej kvalite

Tlačová hlava FINE s 5 samostatnými atramentmi umožní tlačiť nádherné detailné fotografie v sýtych farbách a dokumenty s ostrými textami. Vďaka oddeleným zásobníkom je výmena farieb veľmi jednoduchá a tiež úsporná. V ponuke sú tiež voliteľné atramentové kazety Canon XL s vysokou kapacitou, vďaka ktorým ušetríte až 30% nákladov na stránku.


Možnosť skenovania a kopírovania

Pre jednoduché kopírovanie a skenovanie dokumentov je tlačiareň vybavená skenerom s rozlíšením 1 200 × 2 400 dpi. Rýchlosť pri čiernobielej tlači je 12 obr./ min a u farebného 9 obr./ min. Bezokrajová tlač fotografií 10 x 15 cm zaberie tlačiarni cca 39 sekúnd.


Buďte pripojení

Tlačiareň je možné pripojiť k WiFi sieti pre jednoduché zdieľanie snímok a dokumentov. Taktiež sú podporované technológie mobilnej tlače Apple AirPrint, Google Cloud Print, Android Mopria a Windows 10 Mobile. Vstavaná čítačka umožní tlačiť priamo z SD pamäťových kariet.


Podpora chytrých zariadení

Pomocou aplikácie Canon PRINT budete mať obsah uložený vo vašom šikovnom zariadení na dosah ruky. Tlačte z populárnych sociálnych sietí, ako je Facebook či Instagram, alebo skenujte fotografie a dokumenty do vybraných cloudových účtov.

 
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!
Formáty fotopapiera
10 × 15 cm, 13 × 18 cm, 20 × 25 cm Hotovo!
Formáty obálok a ďalšie
Legal, DL Hotovo!

Skenovanie

Rozlíšenie plochého skenera
1200 x 2400 DPI Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
4800 x 1200 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – ESAT
12 obr./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – ESAT
9 obr./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
100 listov Hotovo!
Výstupný zásobník
100 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
126 mm Hotovo!
Hĺbka
315 mm Hotovo!
Šírka
372 mm Hotovo!
Hmotnosť
5,5 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Atramentové kazety, Napájací kábel, Softvér, Štartovacie atramentové kazety Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky atramentové fototlačiarne
» Všetky multifunkčné atramentové tlačiarne do kancelárie
» Všetky multifunkčné atramentové tlačiarne na doma
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či sú súčasťou balenia atramentové Kazety a pripadne aj pripojovaci USB kábel alebo ich treba dokúpiť samostatne?

je mozna instalacia pre wimdows wista?

Dobrý den, při snaze o skenování přes telefon - doporučená aplikace Canon PRINT, aplikace vždy spadne, kam se s problémem obrátit, případně, jak jinak skenovat, když přímé ovládání skenování na tiskárně nelze.

dobrý den, chci se zeptat, jaký kabel mám zakoupit k této tiskárně abych ji propojila s notebookem? díky

Dobry den zajimalo by me zda tato tiskarna ma duplex a zda lze do zadniho zasobniku dat vice nez 1 list papiru? Dekuji

Dobrý deň prajem, prosím Vás, vie táto tlačiareň tlačiť aj formát A4 bezokrajovo? Ak nie, lebo to nie je v popise jasné, ktorá z Vašej ponuky to dokáže (napr. najlacnejšia)? V parametroch sa to nedá zadať. Ďakujem pekne.

Diskusia a poradňa k Canon PIXMA TS5051 biela
Príslušenstvo pre Canon PIXMA TS5051 biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA TS5051 bílá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PIXMA TS5051 fehér.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií