AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Canon PIXMA TS6251 biela

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA TS6251 biela
4,9 7 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčný, A4, tlačiareň, skener, kopírka, 15 obrázkov za minútu čiernobielo, 10 obrázkov za minútu farebne, 4800x 1200dpi, dotykový LCD, duplex, AirPrint, USB, WiFi, Bluetooth
Kód:  PC299s2b6 Produktové číslo:  2986C026 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon PIXMA TS6251 biela

Atramentová tlačiareň Canon je praktickým a spoľahlivým pomocníkom nielen do práce, ale aj do domácnosti. Vďaka vyhotoveniu 3 v 1 je schopná skenovať kopírovať a tiež tlačiť a zvláda teda všetku bežnú prácu s dokumentmi. Počas čiernobielej tlače dosahuje Canon PIXMA TS6251 biela frekvenciu 15 str./min a 10 str./min farebne. Maximálne tlačové rozlíšenie dosahuje hodnotu 4800 DPI, ide o najbežnejšie rozlíšenie s výbornou kvalitou ako tlačeného textu, tak fotografií. Každý určite ocení obojstrannú tlač, tento model ju zvláda automaticky. Dáta prenesiete do tlačiarne pomocou rozhrania WiFi, USB a Bluetooth. Vyznávači elektroniky značky Apple budú môcť tlačiť pomocou funkcie AirPrint. Na jednoduchšiu obsluhu a prehľad používa atramentová tlačiareň dotykový displej.

Zaujímavé vlastnosti atramentovej tlačiarne Canon PIXMA TS6251 biela

  • Atramentová tlačiareň Canon dokáže tlačiť obojstranne
  • Bezdrôtová tlač pomocou Bluetooth a WiFi
  • Jednoduchá obsluha vďaka displeju
  • Canon PIXMA TS6251 biela zvláda prácu s formátmi A4
  • Do vstupného zásobníka uložíte až 100 listov listov
  • Canon PIXMA TS6251 biela dokáže skenovať a kopírovať
  • Možnosť tlače prostredníctvom funkcie AirPrint

Rozlíšenie atramentovej tlačiarne Canon

Pôsobivé fotografie vďaka atramentovej tlači. Jednou z najvýraznejších výhod atramentu je príjemne prirodzené podanie farieb a preto je vhodná aj na tlač fotografií. Farebná atramentová tlačiareň Canon patrí medzi stroje s nadštandardným rozlíšením tlače 4800 DPI. Fotografie alebo vytlačené obrázky sú preto aj na väčších formátoch dokonale ostré, vykreslené do najmenších detailov.

Kopírovanie a skenovanie Canon PIXMA TS6251 biela

Vďaka vyhotoveniu 3 v 1 je Canon PIXMA TS6251 biela schopná kopírovať, tlačiť aj skenovať a je teda skvelým riešenie na štandardnú prácu s dokumentmi. Atramentová tlačiareň Canon PIXMA TS6251 biela pracuje s papiermi s formátom A4. Na vloženie čistých listov je pripravený vstupný zásobník s maximálnou kapacitou 100 listov.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi, Bluetooth Hotovo!
Formáty papiera
A4 Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
15 str./min. Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi, Bluetooth Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
15 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
10 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
100 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
139 mm Hotovo!
Hĺbka
315 mm Hotovo!
Šírka
372 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím je možny tisk fotografie na menší formát než A4? Dekuji

Jde prosím tisknou pouze černě, tj. nemít ostatní barvy, nebo je mít vypotřebované a doplňovat pouze černou? Děkuji

Dobrý den, jsou barvy součástí tiskárny, nebo je nutné objednat cartridge samostatně? Děkuji!

Diskusia a poradňa k Canon PIXMA TS6251 biela
Príslušenstvo pre Canon PIXMA TS6251 biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA TS6251 bílá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PIXMA TS6251 fehér.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií