Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Canon PIXMA TS7450 čierna

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA TS7450 čierna
4,3 5 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, farebná, A4, kopírovanie a skenovanie, rýchlosť čiernobielej tlače 13 str./min., rýchlosť farebnej tlače 6.8 str./min., rozlíšenie tlače 4800 x 1200 DPI, duplex, ADF skener, displej, AirPrint, USB, WiFi a Bluetooth (4460C006)
Kód:  PC299s2e1 Produktové číslo:  4460C006 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon PIXMA TS7450 čierna

Atramentová tlačiareň Canon PIXMA TS7450 čierna Bočný pohľad

Atramentová tlačiareň Canon je praktickým a spoľahlivým spoločníkom na využitie doma. Vďaka kompaktnému vyhotoveniu je atramentová tlačiareň schopná skenovať, tlačiť a tiež kopírovať a zastane takmer všetku prácu s dokumentmi. Ide o farebnú atramentovú tlačiareň. Pri farebnej tlači dosahuje Canon PIXMA TS7450 čierna rýchlosť 6,8 stránok za minútu. Maximálne tlačové rozlíšenie dosahuje hodnotu 4800 x 1200 DPI, ide o vyššie rozlíšenie s perfektnou kvalitou textu aj fotografií. Vďaka bezokrajovej tlači môžete využiť celú plochu papiera. Samozrejmosťou je obojstranná tlač, tento model ju zvláda automaticky. Dáta je možné do tlačiarne s doplnením atramentu preniesť pomocou USB, WiFi a Bluetooth. Používatelia elektroniky Apple budú môcť tlačiť prostredníctvom funkcie AirPrint. Na lepší prehľad a obsluhu má atramentová tlačiareň Canon grafický displej.

Atramentová tlačiareň Canon PIXMA TS7450 čierna Vlastnosti/technológia

Dôležité prednosti atramentovej tlačiarne Canon PIXMA TS7450 čierna

  • Tlačiareň s doplnením atramentu Canon disponuje funkciou obojstrannej tlače
  • Bezkáblové pripojenie pomocou Bluetooth a WiFi
  • Canon PIXMA TS7450 čierna pojme formáty A4, A5 a A6
  • Atramentová tlačiareň má vstupný zásobník až na 100 listov
  • Atramentová tlačiareň umožňuje bezokrajovú tlač
  • Tlač je možná cez funkciu AirPrint
  • Atramentová tlačiareň Canon dokáže tlačiť a kopírovať
  • S touto farebnou atramentovou tlačiarňou si vystačíte skôr doma
  • Súčasťou balenia: dokumentácia, atramentové kazety, napájací kábel a softvér

Rozlíšenie atramentovej tlačiarne Canon

Pôsobivé fotografie s kvalitnou atramentovou tlačou. Medzi hlavné výhody atramentovej tlače patrí príjemne prirodzené podanie farieb a vyhovie tak nárokom na tlač fotografií. Farebná atramentová tlačiareň Canon sa chváli netradičným, vysokým tlačovým rozlíšením 4800 x 1200 DPI. Výsledné obrázky a predovšetkým fotografie sú preto aj na väčších formátoch mimoriadne kvalitné a ostré.

Atramentová tlačiareň Canon PIXMA TS7450 čierna Screen
Atramentová tlačiareň Canon PIXMA TS7450 čierna Vlastnosti/technológia

Kopírovanie a skenovanie Canon PIXMA TS7450 čierna

Vďaka multifunkčnému vyhotoveniu je Canon PIXMA TS7450 čierna pripravená skenovať, kopírovať a tlačiť a dokáže tak zastať takmer všetku prácu s dokumentmi. Atramentová tlačiareň Canon PIXMA TS7450 čierna vie pracovať s formátmi papiera A4, A5 a A6. Na založenie nepotlačených stránok je pripravený vstupný zásobník s kapacitou 100 listov.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi, Bluetooth Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi, Bluetooth Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!
Formáty fotopapiera
10 × 15 cm, 13 × 18 cm, 13 × 13 cm Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Automatický podávač Hotovo!
Rozlíšenie plochého skenera
1200 x 2400 DPI Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
4800 x 1200 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
13 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
6,8 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
100 listov Hotovo!
Počet farieb
4 Hotovo!

Rozmery

Výška
206 mm Hotovo!
Hĺbka
364 mm Hotovo!
Šírka
403 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,2 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Grafický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Atramentové kazety, Napájací kábel, Softvér Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky atramentové fototlačiarne
» Všetky multifunkčné atramentové tlačiarne na doma
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné skenovat na emailovou adresu, nebo disk? popř. kam se oskenované papíry uloží? Děkuji za informaci

Dobrý den, máte, prosím, aspoň přibližný termín, kdy bude tato tiskárna opět dostupná? Děkuji

Dobry den, jste si jisti, ze ma tiskarna DADF podavac? Hledam nejakou na domaci pouziti s DADF ci RADF podavacem a tahle se mi libi... bohuzel jsem se vsak uz jednou nechal napalit popisem obchodu, ktery byl spatny oproti vyrobci a ted se mi to zda take spatne :( Toto pise vyrobce: "Funkce kopírování: Kopírování dokumentů, oboustranné kopírování, 2 na 1, kopírování s kompletováním (pouze ADF)" Pise, "pouze ADF". Dekuji a preji pekny den

Dobrý den, nesetkal jste se prosím někdo s problémem, že v průběhu skenování do počítače se počítač sám od sebe restartuje? Sem tam se povede naskenovat, ale většinou ne. Tiskárna je nová, připojená přes USB (vyzkoušeno přes 2.0 i 3.0). Počítač je také nový, Windows 10, přeinstaloval jsem ovladač tiskárny i ovladače základní desky, ale stále zlobí. Tisk funguje normálně.

Dobrý den,ráda bych si koupila tiskárnu na domácí tisk,moc si nevím rady,myslím si,ze je lepší inkoustova a chci i barevný tis,samozřejmě i připojení.Děkuji za odoved

Diskusia a poradňa k Canon PIXMA TS7450 čierna
Príslušenstvo pre Canon PIXMA TS7450 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA TS7450 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA TS7450 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA TS7450 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PIXMA TS7450, fehér.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií