AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Canon PIXMA TS8150 čierna

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA TS8150 čierna
4,6 5 hodnotení
Atramentová tlačiareň – multifunkčná, A4, tlačiareň, skener, kopírka, 15 obrázkov za minútu čiernobielo, 10 obrázkov za minútu farebne, 4800×1200dpi, dotykový LCD a automaticky vysúvaný predný panel, potlač CD/DVD, čítačka kariet, duplex, AirPrint, USB, WiFi, bluetooth
Kód:  PC299s3c1 Produktové číslo:  2230C006 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon PIXMA TS8150 čierna

Tlačiareň môže byť súčasne aj multifunkčným zariadením, ktoré zvláda viac, ako by sme na prvý pohľad očakávali: farebná tlač v špičkovej kvalite s vysokým rozlíšením a bezdrôtové WiFi pripojenie, využitie technológie Cloud, praktický podávač dokumentov pre uľahčenie, zrýchlenie a vyššiu efektivitu práce, skenovanie a kopírovanie. Multifunkčná atramentová tlačiareň Canon PIXMA TS8150 zaujme nielen elegantným dizajnom a kompaktnými rozmermi, ale aj vynikajúcou tlačovou kvalitou a užívateľsky prívetivým rozhraním. Vďaka ľahkému prístupu ku skenovaniu či kopírovaniu a podpore bezdrôtovej tlače je tlačiareň vhodná nielen do domácnosti, ale aj do malej kancelárie.

Kľúčové vlastnosti čiernej tlačiarne Canon PIXMA TS8150

  • Multifunkčná tlačiareň so skenerom a kopírkou
  • Pripojenie prostredníctvom WiFi a USB
  • Automatická obojstranná tlač
  • Rozlíšenie tlače 4 800 × 1 200 dpi
  • Umožňuje tlač aj na formát 13 × 13 cm
  • Podporuje veľkokapacitný XL cartridge
  • 6 samostatných zásobníkov atramentu
  • Pracuje v prepojení s tabletom aj smartfónom
  • Dotykový 10,8 cm LCD displej (33 nastaviteľných jazykov)
  • Slot pre pamäťové karty
  • Bezokrajová tlač

Ohromujúca kvalita s tlačiarňou Canon PIXMA TS8150

Tlačová hlava FINE so 6 samostatnými atramentmi umožní tlačiť dokumenty a obrázky s ostrými textami. Vďaka oddeleným zásobníkom je výmena farieb veľmi jednoduchá a tiež úsporná. V ponuke sú tiež voliteľné atramentové kazety Canon XL s vysokou kapacitou, vďaka ktorým ušetríte až 30 % nákladov za stránku.

Multifunkčná tlačiareň od Canonu

Pre jednoduché kopírovanie a skenovanie dokumentov je tlačiareň vybavená skenerom s rozlíšením 2 400 × 4 800 dpi. Rýchlosť pri čiernobielej tlači je 15 obr./min a u farebnej 10 obr./min. Bezokrajová tlač fotografií 10 × 15 cm zaberie tlačiarni cca 17 sekúnd. Všetky funkcie nastavíte na veľkom 10,8 cm displeji, ktorý je možné pre pohodlnejšiu obsluhu naklopiť. Väčšina funkcií je prístupných priamo z domovskej obrazovky, takže ich spustenie je otázkou okamihu.

Buďte pripojení a tlačte online

Pomocou aplikácie Canon PRINT budete mať obsah uložený vo vašom inteligentnom zariadení na dosah ruky. Tlačte z populárnych sociálnych sietí ako je Facebook či Instagram alebo skenujte fotografie a dokumenty do vybraných cloudových účtov. Tlačiareň je možné pripojiť k WiFi sieti pre jednoduché zdieľanie snímok a dokumentov. Taktiež sú podporované technológie mobilnej tlače Apple AirPrint, Google Cloud Print a Modul plug-in Canon Print Service pre Android. Užívateľov určite poteší prítomnosť slotu pre pamäťové karty.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!
Rýchlosť skenovania
14 str./min. Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!

Skenovanie

Rýchlosť skenovania
14 str./min. Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
15 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
10 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
200 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
139 mm Hotovo!
Hĺbka
324 mm Hotovo!
Šírka
372 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Napájací kábel, Softvér Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, může tato tiskárna tisknout bez Foto modré cartridge a pigmentové černé ? Hledám tiskárnu pro domáci použití a tato se mi líbí.

Dobrý den, umožňuje tiskárna pouze černobílý tisk pokud bude obsahovat jen plnou černou cartridge a ostatní prázdné ?

Dobrý den, jaké má skener rozlišení - nevidím to v parametrech tiskárny. Děkuji

Dobrý den, v základním popisku je, že tiskárna umí potisk CD/DVD, stejně v jednom z přiložených obrázků. V podrobném popisu ale tato funkce není. Můžete prosím tuto funkci potvrdit?

dobry den chcem se zeptat je tiskarna v českem jazice

Dobrý den, jak se prosím liší tento model od 8050? Z popisků jsem žádný zásadní rozdíl nevyčetl...

Dobrý den, myslím, že máte v technických parametrech tiskárny Canon TS 8150 chybu - píšete manuální oboustranný tisk. Tato tiskárna podporuje automatický oboustranný tisk.

Dobrý deň. Je súčasťou balenia aj atramentová náplň? Ďakujem

Diskusia a poradňa k Canon PIXMA TS8150 čierna
Príslušenstvo pre Canon PIXMA TS8150 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA TS8150 černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PIXMA TS8150 fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií