AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Canon PowerShot G9 X

Zobraziť katalóg
Canon PowerShot G9 X
4,8 11 hodnotení
Digitálny fotoaparát – CMOS 20.2Mpx, DIGIC 6 s technológiou iSAPS, 3× zoom (28–84mm f/2.0–4.9), dotykové 3" LCD, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, WiFi, NFC, podpora GPS, FullHD video, inteligentný stabilizátor
Kód:  OC063k9onp Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon PowerShot G9 X

Profesionálna kvalita v nenápadnom tele. Tak by sa dal charakterizovať kompaktný fotoaparát Canon PowerShot G9 X v nadčasovom, nádherne spracovanom dizajne. Vďaka útlemu telu sa bez problémov zmestí do každého vrecka, zároveň ponúkne špičkovú kvalitu snímok. Je ako stvorený pre spontánnosť a kreativitu. Svoje výtvory navyše môžete následne jednoducho zálohovať na online úložisko.

Ostré snímky pri každom osvetlení

Základ PowerShot G9 X tvorí výkonný snímač s efektívnym rozlíšením. Cez inteligentný optický stabilizátor obrazu dosiahnete nádherné, ostré, čisté a stabilné zábery fotografii a filmov aj pri držaní fotoaparátu v rukách alebo pri slabom osvetlení. Vybavený je objektívom s vysokou svetelnosťou a optickým zoomom. Vďaka tomu vyhotovíte ostré a čisté snímky pri každom osvetlení.

vypnuté
Displej fotoaparátu má uhlopriečku 3"

Dotykový displej fotoaparátu



Video a kontinuálne snímanie

PowerShot G9 X ponúka vytváranie filmov. S dotykovou obrazovkou budete mať všetky funkcie fotoaparátu pevne v rukách.

Pomocou kontinuálneho snímania za sekundu odfotografujete dokonalé portréty aj nezabudnuteľné momentky. S prispôsobiteľným ovládacím krúžkom objektívu si užijete jednoduché ovládanie aj vďaka minimalisticky usporiadaným tlačidlám.

vypnuté
V balení nájdete okrem fotoaparátu aj rozsiahle príslušenstvo
 

 

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, u produktu máte uvedeno, že jsou skladem "dvě varianty" ale když si chci zboží objednat a zaplatit, nejde to. Chci se tedy zeptat, zda foťák máte nebo ne? Ráda bych si ho koupila. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Canon PowerShot G9 X
Príslušenstvo pre Canon PowerShot G9 X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot G9 X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PowerShot G9 X.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií