Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Canon ScanFront 330

Zobraziť katalóg
Canon ScanFront 330
Skener 600x600dpi, sieťové skenovanie, 30ppm monochromatické, 25ppm farba, automatický podávač, LAN + USB
Kód:  QN137 Produktové číslo:  8683B003 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon ScanFront 330

Vysokovýkonný skener Canon ScanFront 330 pre profesionálne kancelárske prostredie, kde je potrebné skenovať veľké objemy rýchlo, spoľahlivo a vo vynikajúcej kvalite . Tento skener dokáže spracovať až 3000 strán za deň až 25 strán za minútu farebne a až 600 dpi v optickom rozlíšení. Vďaka svojej konštrukcii je kompaktný, ale je vybavený duplexným skenovaním , ktoré vám poskytne automatický podávač. Jednoducho vytvárajte listy s dokumentmi a viac sa nemusíte obávať. 

Môže zachytiť veľký rozptyl dokumentov na médiách rôznej hmotnosti. Ovláda malé karty dlhé až do 1 metra. Skener má ultrazvukovú detekciu dvojitého podávania, výsledné dokumenty sú upravené mnohými vylepšovacími technológiami, ktoré ich robia vynikajúcimi a nepoužiteľnými. Neporovnateľnou výhodou tohto výkonného stroja je aj energetická účinnosť operácie. Pripojenie k počítaču zabezpečí spoločné rozhranie USB 2.0 a konektor RJ-45. Funkcia ScanFront Administration Tool a softvér ScanFront Extended Service tiež uľahčujú prácu.

Parametre a špecifikácie:

skenovanie:
Snímač: jednoprúdový CMOS CIS 1
Optické rozlíšenie: 600 DPI
Farby: 24 bitov, 256 odtieňov šedá
Duplexný automatický podávač dokumentov

A4 rýchlosť skenovania:
Čierna a biela: až 30 strán./ min
Farba: 25 strán./ min

Podporované dokumenty:
Šírka: 50,8 - 216 mm
Dĺžka: 53,9 - 355,6 mm


Denné použitie:
3000 skenov za deň

spotreba:
Max.: 30 W
Režim spánku: 1 W

Rozhranie:
USB 2.0

Rozmery:
310 x 161 x 215 mm (zatvorené)
310 x 297 x 565 mm (otvorené)

hmotnosť:
približne. 3,6 kg

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Pokiaľ nie je v parametroch produktu kolónka „balenie obsahuje“ a v nej špecificky spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je nutné ho kúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon ScanFront 330 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon ScanFront 330. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon ScanFront 330. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon ScanFront 330. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon ScanFront 330.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií