Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canon SELPHY CP790 zelená

Zobraziť katalóg
Canon SELPHY CP790 zelená
Termosublimačná tlačiareň (green), 10x15cm, 300x300dpi, LCD, PictBridge, Direct Print, USB, IrDA
Kód:  PC104m Produktové číslo:  3646B015 Stránky výrobcu
Canon SELPHY CP790 zelená Predaj skončil

Canon SELPHY CP790 zelená

Kompaktné tlačiareň Canon so zaujímavým dizajnom prispôsobené pre mobilné použitie vrátane voliteľného batériového zdroja a priamej tlače PictBridge alebo cez slot pamäťových kariet.Stačí iba pripojiť váš fotoaparát, užívateľsky príjemným prostredím nastaviť prípadné zmeny a výtlačky fotografií veľkosti 10 x 15 cm sú za menej ako jednu minútu na svete.Tlač je realizovaný termosublimační technológií, ktorá sa môže pochváliť okamžite suchými výtlačky so životnosťou až 100 rokov pri správnom skladovaní.Tlačiareň je vybavená rukoväťou a integrovaným riešením uskladnenia tlačiarne.



Tlačiareň disponuje korekciou červených očí, korekce šumu a automatickou optimalizáciou obrazu na časti s tvárou, kde zabezpečia optimálny jas a zároveň pozadia pre prirodzený výsledok s dobrou expozíciou.Zariadenie je vybavené 3 "veľkým farebným displejom typu TFT pre jednoduché nastavenie, ale aj pre kvalitný náhľad.Ak patríte medzi naozaj mobilných užívateľov môžete tlačiareň vybaviť batérií a BlueTooth adaptérom.Přibalen je software pre tlač fotografií Selphy Photo Print so sprievodcom krok po kroku, ktorý zvládnu aj menej skúsení užívatelia.Poteší aj kreatívny režim, kde môžete snímky doplniť rámikom, vytvoriť kalendár alebo fotodiář.



Parametre a špecifikácie:



Metóda:

Sublimační tiskový systém s tepelným prenosom na báze farbiva



Rozlíšenie:

300 x 300 dpi



Podporovaná média:

Veľkosť pohľadnice 148 x 100 mm

Širokouhlý formát 100 x 200 mm

Veľkosť L 119 x 89 mm

Veľkosť kreditnej karty 86 x 54 mm

Samolepky veľkosti kreditnej karty 86 x 54 mm

Minisamolepky 22,0 x 17,3 mm (8 samolepiek na jeden list)

Trvanlivosť obrazu 100 rokov (pri správnom skladovaní)



Rýchlosť tlače:

Veľkosť pohľadnice za 47 s

Širokouhlý formát (100 x 200) za 60 s

Veľkosť L za 39 s

Veľkosť kreditnej karty za 24 s



Metódy tlače:

Priama tlač z fotoaparátu

PictBridge

Priama tlač z pamäťových kariet

IdDA priama tlač z mobilného telefónu s fotoaparátom

Voliteľný BlueTooth - priamu tlač z mobilného telefónu s fotoaparátom

Tlač cez USB



Podporované pamäťové karty:

Compact Flash, Memory Stick, Memory Stick PRO, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick DUO, Microdrive, miniSD Card, mini SDHC, Multimedia Card, Multimedia Card plus, Multimedia Card mobile, SD memory card, SDHC Memory card, RS-MMC



LCD displej:

Farebný 3''TFT s grafickým užívateľským rozhraním



Spotreba:

60 W (pri tlači)

4 W (pohotovostný režim)



Podporované OS:

Windows 2000, XP, VISTA

Mac OS X v10.3 - 10.4



Rozmery:

246,9 x 178 x 86,4 mm



Hmotnosť:

940 g (bez atramentu a zásobníka papiera)

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon SELPHY CP790 zelená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon SELPHY CP790 zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon SELPHY CP790 zelená. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon SELPHY CP790 zelená. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon SELPHY CP790 zelená.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií