PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Canon SELPHY CP1200 biela

Zobraziť katalóg
Canon SELPHY CP1200 biela
5 2 hodnotení
Termosublimačná tlačiareň 10x15cm, 300x300dpi, LCD, AirPrint, čítačka kariet, USB, WiFi
Kód:  PC104n7 Produktové číslo:  0600C002 Stránky výrobcu

Canon SELPHY CP1200 biela

Či už chcete uchovať vaše fotografie v tradičnej papierovej podobe alebo potrebujete tlačiť fotografie v teréne. Tlačiareň Canon SELPHY je ideálnym zariadením, ktoré tieto služby obstará. Fotografie môžete jednoducho vytlačiť priamo z fotoaparátu, USB disku, pamäťovej karty či bezdrôtovo pomocou WiFi. Pričom tlač fotografie štandardnej veľkosti 10 x 15 cm trvá iba 47 sekúnd. Ovládanie zariadenia je dokonale jednoduché vďaka prítomnosti farebného displeja.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné rozmery - ľahko prenosná
  • Rýchlu a jednoduchú tlač z mobilných zariadení
  • Fotografie v kvalite tlače fotolaboratória
  • Voliteľná úprava povrchu fotografií
  • Tlač dokladových fotografií
  • Možnosť prevádzky na batériu (nie je súčasťou balenia)

Tlač odkiaľkoľvek

Nová Selphy CP1200 prináša možnosť bezdrôtovej tlače zo smartphonov, tabletov, čítačiek elektronických kníh či iných zariadení s podporou WiFi tlače. Vďaka jednoduchej obsluhe nebol tlač momentiek nikdy jednoduchšie. Podporované sú technológie bezdrôtovej tlače PictBridge, Apple AirPrint, Canon Print Service, Easy-PhotoPrint a Canon Print. Medzi podporované systémy patria samozrejme operačný systém iOS, Android, Windows či Kindle Fire. A vďaka možnosti prevádzky na batérie (nie je súčasťou), tak môžete tlačiť nielen odkiaľkoľvek, ale aj kdekoľvek.

Bohaté a živé farby

Fotografie sú tlačené pomocou pokročilej sublimačná metódy na báze farbiva. Táto technológia zaisťuje vynikajúcu kvalitu tlače s vysokým rozlíšením s až 16,7 miliónmi farieb. Automatická optimalizácia snímok zaisťuje vždy dokonalú kvalitu a čistotu výstupu. Táto technológia upravuje kontrast a farebný nádych fotografií, čo využíva k lepšiemu pokreslený neba a oblohy alebo elimináciu efektu červených očí. Pokročilá technológia Smooth Skin eliminuje nedokonalosti pleti a zaisťuje vždy perfektný portrétovej fotografie alebo selfie.

Voľba povrchu fotografie

Zariadenie umožňuje riadenie miery zahriatie farbiace fólie na tlačovej hlave, preto môžete voliť medzi štyrmi rôznymi povrchmi fotografií bez nutnosti použitia iného papiera. Užívateľ má na výber medzi lesklým povrchom a ďalšími tromi pololesklými povrchovými úpravami, ktoré zabraňujú zachytávaniu odtlačkov prstov na fotografiu. Fotografie navyše môžete tlačiť v rozličných veľkostiach. Veľmi praktická je možnosť tlače dokladových fotografií.

Obsah balenia:
Tlačiareň SELPHY CP1200
Zásobník papiera PCP-CP400 (veľkosť pohlednice)
Kompaktný napájací adaptér CA-CP200 B
Napájací kábel
Sada užívateľské príručky

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Termotransfer Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!
Formáty fotopapiera
10 × 15 cm Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
1 str./min. Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Termotransfer Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty fotopapiera
10 × 15 cm Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače farebne – maximum
1 str./min. Hotovo!

Rozmery

Výška
63,3 mm Hotovo!
Hĺbka
135,9 mm Hotovo!
Šírka
180,6 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Grafický Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Súčasťou balenia nie je toner, dá sa u Vás zakúpiť??

Diskusia a poradňa k Canon SELPHY CP1200 biela
Príslušenstvo pre Canon SELPHY CP1200 biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon SELPHY CP1200 bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon SELPHY CP1200 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon SELPHY CP1200 weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon Selphy CP1200 Fehér.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií