AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

Canon ST-E2

Zobraziť katalóg
Canon ST-E2
Odpaľovač - Infračervená bezdrôtová riadiaca jednotka pre radu Speedlite EX
Kód:  OC580e Produktové číslo:  2478A004AA Stránky výrobcu

Canon ST-E2

Malé, ľahké a prenosné zariadenie ST-E2 je infračervený vysielač na ovládanie dvoch skupín vzdialených bezdrôtových bleskov Speedlite. Môžno ho použiť aj ako sekundárny zdroj svetla na zaostrenie pri slabom osvetlení. Vysielač ST-E2 spolupracuje so systémom merania blesku E-TTL II a zaisťuje presnú a konzistentnú expozíciu s bezdrôtovými bleskami vo všetkých situáciách. Pri zložitých svetelných podmienkach sa kompenzácia expozície používa na zabezpečenie väčšej kontroly svetelného výkonu.

Pomocou riadenia pomeru môžno riadiť pomer svetelného výkonu dvoch skupín bleskov, aby ste dosiahli kreatívne výsledky. Riadenie pomeru v rozsahu od 1:8 do 8:1 pre dve skupiny bleskov Speedlite poskytuje širokú škálu nastavení. Vysokorýchlostná synchronizácia umožňuje synchronizovať blesk pri rýchlosti uzávierky, ktorá je vyššia ako maximálna rýchlosť synchronizácie fotoaparátu. To vám dovoľuje fotografovať s miernym tieňom aj pri jasnom dennom svetle a využívať tak rýchlejšie základné objektívy. Pri použití v budovách poskytuje vysielač ST-E2 pracovný dosah až 15 m. Pri použití mimo budovy je dosah do 10 m.

Parametre a špecifikácia:

Režimy blesku:
Automatické ovládanie expozície E-TTL II / E-TTL
Vysokorýchlostná synchronizácia (FP) Áno

Funkcie týkajúce sa zábleskov:
Blokovanie expozície s bleskom

Bezdrôtový blesk:
Vysielač
Typ vysielača: Infračervený
Približný maximálny dosah vysielača: V budovách: 12 až 15 m
Mimo budovy: 8 až 10 m
Počet skupín: 2
Počet kanálov: 4

Pomoc pri automatickom ostrení:
Pomocné svetlo AF
Počet podporovaných bodov AF: 1 - 45
Typ pomocného svetla: infračervené AF

Zdroj energie:
Batéria 1 × 2CR5
Minimálny čas nabíjania: Približne. 1 s

Konštrukcia:
Materiál upevňovacej pätice Plast

Ďalšie funkcie:
Kompatibilné príslušenstvo: Blesk Speedlite rady EX s funkciou vedľajšej jednotky

Rozmery a hmotnosť:
Veľkosť (š × v × h): 62 × 51 × 80 mm
Hmotnosť (bez batérií): 100 g

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon ST-E2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon ST-E2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon ST-E2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon ST-E2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon ST-E2.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií