Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Canon Top Colour Digital A4 250 g

Zobraziť katalóg
Canon Top Colour Digital A4 250 g
4,8 27 hodnotení
Kancelársky papier 125 listov, rozmer A4, gramáž 250 g/m2 - 0,04 €/list
Kód:  SK270b2 Produktové číslo:  9197004560 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon Top Colour Digital A4 250 g

Vysokokvalitný satinovaný papier Canon Top Colour Digital je vhodný na dokonalú farebnú tlač. Vďaka špeciálnemu materiálu disponuje papier veľmi hladkým povrchom, na ktorom skvele zostávajú farby, ktoré sú kvalitne a efektívne reprodukované. Vďaka vysokej opacite je zaručená komfortná obojstranná tlač. Formát satinovaného papiera Canon Top Colour Digital je A4, jeho gramáž je 250 g a balenie obsahuje 125 listov. Tento papier by vďaka svojim skvelým vlastnostiam nemal chýbať v žiadnej tlačiarni.

Kľúčové vlastnosti satinovaného papiera Canon Top Colour Digital

  • Vhodný na dokonalú farebnú tlač
  • Veľmi hladký povrch papiera Canon Top Colour Digital
  • Farby sú kvalitne a efektívne reprodukované
  • Vysoká opacita zaistí komfortnú obojstrannú tlač

Parametre a špecifikácia

Formát kancelárskeho papiera
A4 Hotovo!
Počet listov
125 listov Hotovo!
Gramáž
250 g/m² Hotovo!

Základné vlastnosti

Formát kancelárskeho papiera
A4 Hotovo!
Počet listov
125 listov Hotovo!

Pokročilé vlastnosti

Gramáž
250 g/m² Hotovo!

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, doporučili byste mi tento papír na tisk pexesa případně hracích karet?

Dobrý den, bude ještě někdy v prodeji?

dobry den, tisknu na tento papir foto tiskarnou canon pixma g5040, zvolila jsem nastaveni matny papir, po vytisknuti a zaschnuti 24 hodin papir zanechava stopy inkoustu na rukou. po dotyku jednoho papiru je to prehledutelne, protoze ale vytvarim vyrobky z papiru, mam od toho za chvili cele prsty. cim to muze byt? dekuji.

Dobry den Je ten papir vhodny pro inkoustove tiskarny? Je leskly nebo matny? Dekuji

Dobrý den, je možné na tento papír malovat vodovkami nebo akvarely, aniž by se promočil a nedošlo ke zničení či zkroucení papíru?

dobrý den, potřebuji velmi kvalitní papír do inkoust/laser tiskárny, kde prioritou bude malá nasákavost vlhkosti (práce v lese) a ostrý tisk v barvě. Cenu neřeším, protože mám velmi malou spotřebu papíru. děkuji JIM

Dobrý deň, je papier určený aj pre tisk na laserových tiskárnach? ďakujem

Diskusia a poradňa k Canon Top Colour Digital A4 250 g
Príslušenstvo pre Canon Top Colour Digital A4 250 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon Top Colour Digital A4 250g. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon Top Colour Digital A4 250g. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon Top Colour Digital A4 250g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon Top Colour Digital A4 250g.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií