MS hokej Star Wars

Canon XA 11 Profi

Zobraziť katalóg
Canon XA 11 Profi
Digitálna kamera – profesionálna, so snímačom CMOS, rozlíšenie snímača 3.09Mpx, 20× optický ZOOM, 3" displej, optická stabilizácia obrazu, max. rozlíšenie videa Full HD (1920 × 1080), max. snímkovacia frekvencia 50 sn./s, stereo ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou SD, SDHC, SDXC a micro SD do veľkosti 256GB, podporovaný formát MP4, max. dĺžka záznamu 220min, výstup HDMI, bezdrôtové rozhranie WiFi, používateľská príručka a držiak v balení, napájanie zaisťuje akumulátor
Kód:  OC877a Produktové číslo:  2218C006AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon XA 11 Profi

Natáčate videá na profesionálnej úrovni? Digitálna kamera Canon umožňuje vyhotoviť záznam vo Full HD rozlíšení, ktoré svojou jemnosťou dovoľuje sledovať videá na bežných monitoroch a televízoroch. K dispozícii budete mať pri maximálnom rozlíšení až 50 sn./s. K dokonalým záberom pomôže priblíženie, optický zoom v prípade modelu Canon XA 11 Profi dosahuje hodnotu 20×. Pri natáčaní bez použitia statívu rozhodne oceníte efektívnu optickú stabilizáciu. Pri akomkoľvek pohybe digitálnou kamerou zostane obraz stabilný. Dostatočne citlivý mikrofón zachytí nerušený stereo zvuk. Na uloženie vytvoreného videa je digitálna kamera vybavená slotom na pamäťovú kartu typu SD, SDHC, SDXC a micro SD. Akumulátor dokáže udržať kameru v chode na jedno nabitie až 1,83 h. Formát, v ktorom kamera Canon dokáže natáčať video: MP4.

Kľúčové funkcie digitálnej kamery Canon XA 11 Profi

  • Profesionálne záznamy v najvyššej kvalite
  • Zvláda optické priblíženie až 20×
  • Zaznamenáva obraz v bežnom rozlíšení Full HD (1920 × 1080)
  • Na uloženie záznamu poslúži slot na karty SD, SDHC, SDXC a micro SD
  • Akumulátor zabezpečí prevádzku na 1,83 h
  • Záznam je možné nasnímať v maximálnej dĺžke 220 min
  • Digitálna kamera Canon má k dispozícii konektor HDMI
  • Možnosť spojenia s ďalšou elektronikou cez bezdrôtové rozhranie WiFi
  • Prehľad o všetkom podstatnom zaistí displej s uhlopriečkou 3"
  • Canon XA 11 Profi využíva efektívnu stabilizáciu obrazu
  • V balení na vás okrem videokamery čaká tiež Používateľská príručka a Držiak
  • Hmotnosť celkovo 750 g
  • Rozmery kamery Canon: 13 × 17,7 × 20,5 cm

Digitálna kamera Canon XA 11 Profi a jej funkcie

Prehľad o scéne aj o najrôznejších parametroch má na starosti displej s uhlopriečkou 3". Dôležitá je súprava konektorov. Canon XA 11 Profi môžete ľahko prehrať obsah rovno cez rozhranie HDMI. S hmotnosťou 750 g patrí digitálna kamera Canon medzi ľahko robustnejšie modely, ktoré dobre sadnú do dlane a sú v nej patrične stabilné.

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ
Profesionálny Hotovo!
Funkcie
Optická stabilizácia obrazu, Akumulátorové napájanie Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
HDMI Hotovo!
Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Canon BP-820, Canon BP-828 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
1,83 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
750 g Hotovo!
Šírka
13 cm Hotovo!
Výška
17,7 cm Hotovo!
Hĺbka
20,5 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, Držiak Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky videokamery
» Všetky profesionálne kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má Kvalitní Mikrofon

Co znamená WiFi v nadpisu produktu, když v manuálu ani na webu Canon není o WiFi ani slovo? Děkuji

Mohu se zeptat, v čem je např. tato kamera lepší než obyčejná od Sony, která točí ve 4k? https://www.alza.cz/sony-fdr-ax53-d4042774.htm Moc tomu nerozumím, děkuji za odpověď.

Dobry den, ctel bych se zeptat jak je to s tim full hd a 4k jestli to nataci ve full hd nebo 4k a v kolika fps a nevim jak bych to nazval ale rekneme ze ten drzak na mikrofon to se da omontovat ? Dekuji za odpoved doufam ze to pochopite :-).

Diskusia a poradňa k Canon XA 11 Profi
Príslušenstvo pre Canon XA 11 Profi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon XA 11 Profi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon XA 11 Profi.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií