Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Canyon CNA-IPC01BL modré

Zobraziť katalóg
Canyon CNA-IPC01BL modré
5 1 hodnotení
Puzdro na tablet pre iPad 2/3/4gen., PU kože, ručná výroba, magnetický zámok, funkcia uspanie a prebudenie, vnútorné otočný mechanizmus, držiak stylusu
Kód:  JV242a1 Produktové číslo:  CNA-IPC01BL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canyon CNA-IPC01BL modré

Canyon CNA-IPC01BL je špičkové ochranné puzdro pre váš iPad. Puzdro je vyrábané ručne z veľmi kvalitnej PU kože. Je úplne univerzálne vďaka svojmu unikátnemu a patentovanémuvnútornému otočnému mechanizmu, Ktoré zabezpečuje pohodlnú prácu s iPadom, jeho ochranu i jednoduché vloženie do puzdra. Veľmi užitočná je funkcia automatického"Uspanie"iPadu pri zatvorení púzdra a jeho opätovného"Prebudenie"pri jeho otvorení. Puzdro disponuje náklonom otvoreniu pod uhlom 45 ° až 90 °. Na uzatvárateľnom pásku nájdetedržiak pre stylus.

Puzdro má mäkký zamatový vnútro, aby bol váš iPad dokonale chránený pred poškriabaním, odtlačkami a nárazy. Uzatvárateľné je na magnetický zámok, ktorý zabezpečuje tesné uzavretie puzdra a tiež môže ponúknuť vylepšenú ochranu rohov. Vyznačuje sa kompaktnými rozmermi, takže sa pohodlne zmestí do batohu či do kabelky. Svojim dizajnom v elegantnej modrej farbe predstavuje ideálne zabezpečenie vášho zariadenia počas ciest do práce, do školy alebo za zábavou.

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
Umelá koža Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Typ a materiál

Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
Umelá koža Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canyon CNA-IPC01BL modré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canyon CNA-IPC01BL modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canyon CNA-blaue IPC01BL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canyon CNA-blaue IPC01BL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canyon CNA-IPC01BL modré.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií