Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Canyon CNL-TSEP02

Zobraziť katalóg
Canyon CNL-TSEP02
3,8 49 hodnotení
Slúchadlá Tattoo edition, kôstky, integrovaný mikrofón, rozsah 20Hz-20kHz, dve veľkostí špuntov, jack 3.5mm, plochý káblik 1.2m, matná čierna
Kód:  CN196h1 Produktové číslo:  CNL-TSEP02 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canyon CNL-TSEP02

Intraaurálne headset Canyon CNL-TSEP02 je vybavený praktickým mikrofónom s ovládaním priamo na kábli. Okrem kvalitného stereofónneho prednesu ho tak bez problémov využijete pre telefonovanie so širokou paletou mobilných telefónov, vrátane iPhonu. Pri počúvaní hudby iste oceníte čistý zvuk s dynamickou basovou zložkou. Vďaka dvom veľkostiam dodávaných silikónových náušníkov slúchadlá navyše perfektne eliminujú okolitý hluk a sú pohodlné aj pri dlhodobom používaní.

Parametre a špecifikácie:

Frekvenčný rozsah:
20-20 000 Hz

Ostatné:
Mikrofón s ovládaním na kábli

Pripojenie:
Plochý kábel
Dĺžka kábla: 1,2 m
Konektor: 3,5 mm

Upozornenie: Nie je kompatibilný s telefónmi Sony Xperia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canyon CNL-TSEP02 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canyon CNL-TSEP02. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canyon CNL-TSEP02. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canyon CNL-TSEP02. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canyon CNL-TSEP02.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií