Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Canyon CNR-WCAM813 oranžovo-stříbrná

Zobraziť katalóg
Canyon CNR-WCAM813 oranžovo-stříbrná
4,2 43 hodnotení
Webkamera senzor 1.3Mpx, 1280x1024, mikrofón, USB 2.0
Kód:  JV178b Produktové číslo:  CNR-WCAM813G1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canyon CNR-WCAM813 oranžovo-stříbrná Predaj skončil

Canyon CNR-WCAM813 oranžovo-stříbrná

Výborná webová kamera oranžovo-striebornej farby perfektný pre chatovanie a internetové telefonovanie. Vďaka CMOS snímaču s rozlíšením 1,3 megapixely bud Váš obraz jasný a ostrý. Je vybavená inteligentnými funkciami pre perfektné zaostrenie tváre, jas a vyváženie bielej. Samozrejmosťou je tiež vstavaný mikrofón, vďaka ktorému nie je nutné dokupovať žiadne ďalšie zariadenia. Okrem videa je kamera schopná zachytávať aj fotografie vo formáte JPEG a BMP. Garantovaná je spolupráca so službami Skype, MSN a Yahoo, bezchybne bude ale fungovať aj s mnoho ďalšími. Kameru je možné pripevniť na veko notebooku, LCD alebo umiestniť na rovný povrch. Pre pripojenie k počítaču je určené rozhranie USB 2.0.

Parametre a špecifikácie:

Typ snímača:
CMOS 1,3 Mpx

Rozlíšenie:
640 x 480 30 sn./S

Vstavaný mikrofón:
Áno

Rozhranie:
USB 2.0

Farebné prevedenie:
Červeno-oranžové

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canyon CNR-WCAM813 oranžovo-stříbrná Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canyon CNR-WCAM813 oranžovo-stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canyon CNR-WCAM813 oranžovo-stříbrná. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canyon CNR-WCAM813 oranžovo-stříbrná. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canyon CNR-WCAM813 oranžovo-stříbrná.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií