Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canyon CNS-CHP3BL modrá

Zobraziť katalóg
Canyon CNS-CHP3BL modrá
5 1 hodnotení
Slúchadlá stereo DJ, náhlavné, skladacie, 40mm driver, 20Hz - 20kHz, 108dB, 32Ohm, 3.5mm jack
Kód:  CN156j6 Produktové číslo:  CNS-CHP3BL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canyon CNS-CHP3BL modrá

Ak radi počúvate hudbu vo vysokej kvalite a za rozumnú cenu, sú slúchadlá Canyon CNS presne pre vás. Vďaka silnému 40mm meničmi produkujú čistý zvuk s basovou zložkou. Hodí sa teda najmä na počúvanie hudby, ale spolu s in-line mikrofónom slúchadlá využijete aj ako náhlavnú súpravu pre notebook alebo smartphone. Na kábli je tiež umiestnený ovládač k nastavovanie hlasitosti, na ktorom sa nachádza kvalitný in-line mikrofón.

Slúchadlá vynikajú nielen kvalitným zvukom ale ani svojim vzhľadom neurobia hanbu. Sú vyvedené vo veľmi elegantnom prevedení s kombináciou čiernej a modrej farby a veľkými náušníky. Náhlavná most je čalúnený, vďaka čomu je jeho nosenie veľmi pohodlné a skladacie konštrukcie uľahčí prenášanie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canyon CNS-CHP3BL modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canyon CNS-CHP3BL modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canyon CNS-blauer CHP3BL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canyon CNS-blauer CHP3BL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canyon CNS-CHP3BL modrá.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií