Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Canyon smart SOS náramok pre seniorov, čierny

Zobraziť katalóg
Canyon smart SOS náramok pre seniorov, čierny
1,6 3 hodnotení
Smart hodinky – unisex, hodnota vodotesnosti podľa štandardu IPXX s meraním tepu na zápästí, krokomer IP67, kompatibilné s iOS a Android, telefonovanie s vloženou SIM kartou, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: plast
Kód:  CANsen1 Produktové číslo:  CNE-ST01BB Stránky výrobcu
Canyon smart SOS náramok pre seniorov, čierny Predaj skončil

Canyon smart SOS náramok pre seniorov, čierny


Smart SOS náramok Canyon pre seniorov

Potrebujte dohliadnuť na seniora tak, aby si mohol kedykoľvek zavolať pomoc? Práve na to slúži inteligentný náramok Canynon, ktorý okrem dvoch tlačidiel na SOS a telefónny hovor tiež meria pohybové aktivity vrátane krokomera alebo tepovej frekvencie. V praxi tiež poteší sprievodná aplikácia v slovenčine.

3 dni

Výdrž batérie v pohotovostnom režime

Android + iOS

Kompatibilita v rámci operačných systémov

IP67

Zvýšená odolnosť proti krátkemu ponoreniu do vody

Chytrý SOS náramek Canyon

SOS tlačidlo zaistí bezpečie pre seniorov

Náramok Canyon je vybavený SOS tlačidlom, po aktivácii ktorého dôjde k automatickému vytočeniu telefónneho čísla, ktoré je spojené s tlačidlom. Druhé tlačidlo v zelenom vyhotovení slúži na počúvanie zvukových správ (krátke stlačenie) alebo na nahranie zvukovej správy (držanie tlačidla). Zeleným tlačidlom možno tiež prijať štandardný prichádzajúci hovor.

Chytrý SOS náramek Canyon

Zaujímavé funkcie SOS náramku Canyon

SOS náramok Canyon ponúka pestrú škálu funkcií, ktoré sú prístupné najmä po vložení SIM karty. Napríklad možno seniora lokalizovať pomocou dát operátora (lokalizačný systém LBS) alebo GPS. Medzi ďalšie obľúbené funkcie patrí možnosť zasielania hlasových správ. Dôležitou funkciou je nastavenie bezpečnostných zón. Ak senior danú zónu prekročí, dostanete upozornenie do mobilnej aplikácie.

Chytrý SOS náramek Canyon

Kľúčové vlastnosti SOS náramku Canyon

  • Ideálny pre seniorov
  • Správne funguje iba s vloženou SIM kartou, potom je k dispozícii možnosť spárovania s inteligentným telefónom
  • Sprievodná aplikácia v slovenčine
  • Obojsmerná komunikácia cez telefón
  • Hypoalergénny náramok
  • Tlačidlo SOS + sledovanie približnej polohy pomocou systému LBS alebo GPS
Canyon Life

Aplikácia Canyon Life

Či už ide o lifestylové, detské smart hodinky, fitness alebo SOS náramok pre seniorov, aplikácia Canyon Life je ušitá na mieru všetkým Canyon hodinkám či náramkom, a to kompletne v slovenčine. Aplikáciu si môžete prepnúť aj do iného dostupného jazyka, ktorým je napríklad čeština, angličtina a mnoho ďalších. Sledujte svoje celodenné aktivity, spravujte nastavenia svojich hodiniek či náramku jednoducho cez aplikáciu.  


Parametre a špecifikácia

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
72 h (3 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Spôsob ovládania
Ovládanie tlačidlami Hotovo!
Hmotnosť
48 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
GPS Hotovo!

Funkcie

Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
72 h (3 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
48 h (2 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Uvažuji o koupi náramku pro rodiče, ale nevím, jestli bude k SIM kartě potřeba i datový tarif (v případě ano, tak na co – jestli je a jaký objem dat může chodit, jaký tarif by byl optimální). Za odpověď předem děkuji.

Dobrý deň. Tiež ho chcem pre mamku. Takže keď vložím do náramku SIM kartu - znamená to, že u operátora kúpim novú. Takže maminka bude mať jedno telefónne číslo na bežný mobil a druhé do hodiniek. Takže povedzme ak sa jej neodvolám na mobil, možem vytočiť číslo hodiniek, jej to na ruke bude zvoniť a tak stlačí zelený gombík a bude sa mocť so mnou rozprávať? Aký je rozdiel keď maminka stlačí červený gombík, alebo zelený? Chápem to tak, že ak stlačí červený, tak sa povedzme dovolá mne, lebo sme číslo nastavili na môj mobil. Zelený gombík sa nastavuje tiež na jedno číslo? Napríklad na môjho brata? Dík za odpoveď. Slávka

Dobrý den mám zakoupené hodinky a potřebují poradit jakou sim kartu mám pořídit kolik potřebují dat a zda třeba stačí SIM karta jen na dobíjení prostě informace o SIM kartě děkuju

Dobrý den. Hodinky nejdou spárovat s aplikací. Hlásí zařízení nenalezeno. Vše nastaveno dle návodu. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jsou prodávané náramky úplně nové? Známý koupil tento typ jako rozbalený, ale nepodařilo se jej spárovat s telefonem, protože náramek již byl přiřazen jinému cizímu telefonu.

Jak se hodinky nabíjí? Přiložením kabelu ke spodní části ?

Dobry den nejde me sparovat telefon s hodinkami muzu se zeptat kde najdu reg code?

dobrý den kde si stáhnu český návod k použití ?

Dobrý den, uvažujeme o koupi hodinek pro dědu, ale není nám jasná funkce SOS tlačítka ? Jak funguje? Musím tlačítko SOS nějakou dobu držet nebo ho vícekrát zmáčknout aby volalo? Aby se případně nestalo, že děda půjde spát a bude telefonovat nechtěně. Prosím o zaslání odpovědi na email Předem děkuji

Dobry den, jde prosím nějak vypnout hlášení o aktuálním času . Maminka ho v noci nevědomky zmackne a značně ji to vyděsi. Dekuji za odpověď . Melda.

123
Diskusia a poradňa k Canyon smart SOS náramok pre seniorov, čierny
Príslušenstvo pre Canyon smart SOS náramok pre seniorov, čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canyon chytrý SOS náramek pro seniory, černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canyon okos SOS karkötő idős emberek számára, fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií