Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Canyon TEP1B čierna

Zobraziť katalóg
Canyon TEP1B čierna
4,0 2 hodnotení
Slúchadlá 20Hz-20kHz, 16Ohm, 95dB, 9mm menič, plochý kábel proti zamotaniu, 3.5mm jack konektor
Kód:  CN156d3 Produktové číslo:  CNS-TEP1B Stránky výrobcu

Canyon TEP1B čierna

Patríte medzi ľudí, ktorí si potrpia na najnovšie módne trendy a ich originalitu? Máme pre vás produkt, ktorý ešte viac podčiarkne vašej jedinečnosť. Táto štupľové slúchadlá do uší vynikajú najmä svojim netradičným dizajnom, ktorý spája zapínanie na zips a plochý kábel. Ten je navyše odolný voči zamotania a tak už nebudete musieť riešiť otravné uzly, ktoré vznikajú pri ich uskladnení v taške alebo vrecku. Na pripojenie je pre užívateľov pripravený klasický 3,5 mm Jack konektor, vďaka ktorému môžete slúchadlá využiť u širokého spektra prehrávačov, mobilných telefónov a tabletov. Na svoje si prídu aj skutoční vyznávači hudby, ktoré si potrpia na kvalitnú reprodukciu. Zvuk vysokej kvality je zaistený ako citlivosťou 95 dB, tak frekvenčným rozsahom, ktorý sa pohybuje od 20 Hz do 20 kHz.

kľúčové vlastnosti

  • zipsový kábel
  • štýlový dizajn
  • Čistý a výkonný zvuk
  • Súčasťou balenia sú 3 veľkosti silikónových adaptérov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canyon TEP1B čierna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canyon TEP1B černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Black Canyon TEP1B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Black Canyon TEP1B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Black Canyon TEP1B.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií