Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Case Logic DCB307K čierna

Zobraziť katalóg
Case Logic DCB307K čierna
4,8 5 hodnotení
Fototaška – pre SLR, nylon, vnútorný rozmer 20.5×12.6×23.5cm, vonkajší rozmer 29.5×12.6×23.5cm
Kód:  CF000c1 Produktové číslo:  CL-DCB307K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Case Logic DCB307K čierna

Taška Case Logic DCB307K pojme zrkadlovku a 1 až 2 objektívy navyše. Ponúkne pevné vystuženie a nylexovú výstelku, ktorá zaistí maximálnu bezpečnosť vášho drahocenného fotoaparátu. Nastaviteľný vnútorný prepážkový systém dovoľuje prispôsobenie pre horizontálne alebo vertikálne uloženie fotoaparátu podľa toho, čo vám vyhovuje viac. Jednoduchý dizajn je doplnený farebnými detailmi, ktoré tašku ozvláštňujú.

Dve postranné vrecká ponúkajú dostatok priestoru pre príslušenstvo ako sú batérie, nabíjačka, káble či krytky objektívu. Vrecko na zips na vnútornej strane veka je určené špeciálne pre súpravu potrebného príslušenstva – a to pre pamäťové karty. Zadné vrecko pojme manuály a iné fotografické pomôcky. Možností, ako tašku prenášať je viacero – môžete využiť odnímateľný ramenný popruh alebo vystužené držadlo pre prenášanie v ruke.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre digitálne zrkadlovky Hotovo!
Užitočné vlastnosti
Malé vrecká na batérie, pamäťové karty a pod. Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre digitálne zrkadlovky Hotovo!

Vlastnosti

Užitočné vlastnosti
Malé vrecká na batérie, pamäťové karty a pod. Hotovo!
Poznámka:
» Všetky fototašky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v popisu je uvedeno, že je možné použít smyčku k upevnění na opasek. Můžete prosím upřesnit, jak toto upevnění provést (občas potřebuji obě ruce a popruh přes rameno není úplně to ONO)?

Diskusia a poradňa k Case Logic DCB307K čierna
Príslušenstvo pre Case Logic DCB307K čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Case Logic DCB307K černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Case Logic DCB307K schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Case Logic DCB307K schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Case Logic DCB307K fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií