Galaxy A55 | A35 5G

Case Logic LoDo 10" zelené

Zobraziť katalóg
Case Logic LoDo 10" zelené
4,0 1 hodnotení
Puzdro na tablet – materiál bavlna, univerzálne puzdro pre 10" tablety, vonkajšie rozmery 19×2×26.5cm, vnútorné rozmery 26×1.4×19cm
Kód:  CL210i Produktové číslo:  CL-LODS110PTG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Case Logic LoDo 10" zelené

Púzdro Case Logic loďou sa skvele hodí pre všetkých vlastníkov tabletu. Nielenže ho perfektne ochráni pred poškodením, ale svojím vzhľadom bude tiež tvoriť štýlový doplnok. Je vhodný pre tablety s maximálnou veľkosťou 10".

Kľúčové vlastnosti

  • Puzdro zabezpečí výbornú ochranu pre váš tablet
  • Vnútorná časť je vyrobená z jemného plyšu, ktorý zabráni poškriabaniu displeja
  • Povrch je zhotovený z vysoko kvalitného bavlneného plátna
  • S hmotnosťou 0,09 kg pre vás puzdro nebude zbytočnou záťažou navyše
  • Na prvý pohľad zaujme krásnym dizajnom, ktorý dotvára pútko zipsu z pravej kože

Ani jedno škrabnutie

Vďaka tomuto kvalitnému puzdru z kvalitnej bavlny bude váš tablet vždy v bezpečí. Interiér z jemného plyšu zamedzí aj najmenšiemu poškriabaniu displeja. Skvele padne na tablet s maximálnou veľkosťou 10".

Štýlový vzhľad

Okrem perfektnej ochrany bude tiež skvelým doplnkom. Na prvý pohľad vyzerá štýlovo, čo dotvára pútko zipsu z pravej kože. Puzdro výborne poslúži v akejkoľvek situácii a zamedzí poškodeniu vášho zariadenia.

Parametre a špecifikácia

Farba
Zelená Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Mäkké Hotovo!
Materiál
Textil Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!

Typ a materiál

Pružnosť/tuhosť puzdra
Mäkké Hotovo!
Materiál
Textil Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

!!!!POZOR VNITŘNÍ ROZMĚRY NESEDÍ!!!! Dnes jsem si koupil toto pouzdro a zjistil jsem, že vnitřní rozměry jsou následující. 24 cm výška 17 cm šířka hloubka tak 1,5 cm Pro představu iPad pro 9,7´ (nebo iPad air 2), který má rozměry : 24x17x0,61 cm se tam vejde úplně na těsno a pouzdro nejde skoro zavřít, musí se tam iPad namáčknout, aby se dalo pouzdro vůbec zapnout.

Diskusia a poradňa k Case Logic LoDo 10" zelené
Príslušenstvo pre Case Logic LoDo 10" zelené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Case Logic LoDo 10" zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tablet-Hülle Logic LoDo 10" ; Grünes Gehäuse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tablet-Hülle Logic LoDo 10" ; Grünes Gehäuse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Case Logic LoDo 10", zöld.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií