Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Xiaomi Fan Festival

Case-Mate Slim Tough Grey / Pink

Zobraziť katalóg
Case-Mate Slim Tough Grey / Pink
Ochranný kryt pre iPhone 6
Kód:  GI202o1v Produktové číslo:  CM031547

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Case-Mate Slim Tough Grey / Pink Predaj skončil

Case-Mate Slim Tough Grey / Pink

Case-mate Slim Tough je vysoko odolný ochranný kryt pre váš iPhone 6. Tento unikátny kryt poskytuje vysokú úroveň ochrany proti nárazom, poškodeniu aj poškriabaniu. Disponuje dvoma ochrannými vrstvami. Napriek veľmi odolnej konštrukcii je však kryt mimoriadne tenký a tým zaručuje vysoko komfortné užívanie.

Ochranný kryt Case-mate Slim Tough v štýlovej sivej farbe v kombinácii s ružovou dodáva telefónu okrem maximálnej ochrany aj štýl a eleganciu. Kryt je navrhnutý tak, aby vášmu prístroju iPhonu 6 padol presne na mieru, čím sa zvyšuje ako jeho ochranná, tak aj dizajnová funkcia. Samozrejmosťou je zachovanie prístupu ku všetkým portom, ovládacím prvkom aj objektívu fotoaparátu.

Hlavné vlastnosti:
Ultra tenký, dizajn s ochranným nárazníkom
Zvýšená odolnosť proti nárazu a šoková disperzia
Kovové tlačidlá

Parametre a špecifikácia

Materiál
Plast Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Plast Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Case-Mate Slim Tough Grey/Pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Case-Mate Tough Schlank Grau / Pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Case-Mate Tough Schlank Grau / Pink. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Case-Mate Slim Tough Grey/Pink.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií