Casio CTK 496

Zobraziť katalóg
Casio CTK 496
Klávesy 61 kláves, 100 rytmů, automatický doprovod, MIDI, LCD, 6x AA
Kód:  QS555 Produktové číslo:  CTK 496 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Casio CTK 496

Skvelé klávesy s perfektným dizajnom, MIDI rozhraním a multifunkčným LCD displejom od známeho výrobcu Casio.Tieto klávesy Vám ponúknu až 61 štandardných klávesov, 100 prednastavených rytmov a zvukových registrov.Ďalej máte možnosť sa učiť pomocou až 100 demonštračných skladieb s výukovými programami.Vďaka MIDI rozhranie môžete pripojiť ďalšie nástroje s týmto rozhraním.Možnosť napájania máte pomocou šiestich batérií, takže si klávesy môžete vziať takmer všade.

Parametre a špecifikácie:


Vlastnosti:
61 štandardných kláves
100 zvukových registrov
100 rytmov
Polyfónia 12 hlasov
Stereo reproduktory
100 demonštračných skladieb s výukovým programom
Automatický sprievod
MIDI systém
Veľký multifunkčný LCD displej

Možnosti pripojenia:
Možnosť pripojenia pedálu
Možnosť pripojenia mikrofónu

Napájanie:
6 × batérie AA
Adaptér AD-5 (nie je súčasťou)

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím co to je za klávesy CTK 496?

Diskusia a poradňa k Casio CTK 496
Príslušenstvo pre Casio CTK 496 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Casio CTK 496. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Casio CTK 496. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Casio CTK 496. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Casio CTK 496.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií