AlzaPlus+ kancelář Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Casio FX 7400GII

Zobraziť katalóg
Casio FX 7400GII
5 3 hodnotení
Kalkulačka – grafická
Kód:  QS770g Produktové číslo:  FX 7400GII Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Casio FX 7400GII

CASIO FX 7400GII je vedecký kalkulátor, ktorý má grafický displej na čo najlepšie zobrazenie a riešenie náročných matematických operácií. Ponúka skvelých 396 integrovaných matematických funkcií. Umožní vykonávať výpočty numerickej integrácie, rovníc a integrálov či dátové spojenie funkcií a štatistiky a mnoho ďalších funkcií. Kalkulačka podporuje až 26 úrovní zátvoriek. Vďaka svojmu grafickému displeju ju využijete aj pri zobrazovaní a práci s grafmi. CASIO FX 7400GII operuje s 20 kB vnútornej pamäte.

Kalkulačka CASIO FX 7400GII má desať miestny displej (plus dve miesta pre exponenty), ktorý je rozčlenený do dvoch riadkov, na lepšiu aplikáciu niektorých funkcií. O napájanie sa stará kombinácia solárneho panelu a jedného LR 44 akumulátora - výdrž kalkulačky sa teda limitne blíži takmer nekonečnu. Kryt CASIO FX 7400GII, ktorý chráni pred akýmkoľvek mechanickým poškodením kalkulačky, je z mäkkej koženky.

Parametre a špecifikácie:

Typ kalkulátora:
vedecký, grafický

Počet miest displeja:
13
grafický displej

Rozmery displeja:
64 x 128 pix.

Vnútorná pamäť:
20 kB

Funkcie:
396 matematických funkcií
Menu na výber režimov
Numerické integrácie
Riešenie integrálov a rovníc
Dátové spojenie funkcií a štatistiky
Komplexné čísla
Nulovanie min, max YICPT, YCAL, XCAL, GGT a KGV funkcie
26 úrovní zátvoriek
Výpočet zlomkov
Generátor náhodných čísel
Dvojrozmerné štatistiky, premutácia a kombinácia
Koláčový a stĺpcový graf
Regresívna analýza

Napájanie:
4 x AAA akumulátor

Rozmery:
21 x 85 x 178 mm.

Puzdro:
pevné plastové

Farebné prevedenie:
šedé

Parametre a špecifikácia

Typ kalkulačky
Grafická Hotovo!

Typ

Typ kalkulačky
Grafická Hotovo!

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Casio FX 7400GII Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO FX 7400GII. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CASIO FX 7400GII. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CASIO FX 7400GII. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CASIO FX 7400GII.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií