AlzaPlus+ kancelář AP+ plus nový vizuál

Casio FX 9750 GII

Zobraziť katalóg
Casio FX 9750 GII
Kalkulačka - vedecká, napájanie: batériové, bodový displej, goniometrické funkcie, logaritmické funkcie, odmocniny, výpočet percent, programovateľná, s ochranným puzdrom
Kód:  QS773 Produktové číslo:  10002323 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Casio FX 9750 GII

Kalkulačka Casio FX 9750 GII rýchlo vypočíta aj zložitejšie početné operácie, vďaka čomu sa hodí pre stredoškolských a vysokoškolských študentov, matematikov alebo vedcov. Základnými funkciami kalkulačky sú napríklad odmocnina a percentá. Casio FX 9750 GII súčasne ale pozná aj derivácie a integrály, logaritmické funkcie a goniometrické funkcie. Zahŕňa tiež finančné funkcie, ako celkový súčet, amortizácia, dátum, kalkulácia nákladu/predaja/výnosu a kalkulácia priemeru. Na záver zobrazí grafický displej výsledok v tabuľke, poprípade aj v grafe. Kalkulačka sa napája batériou AAA (Mikrotužková). Prednosťou kalkulačky je bodový displej. Vo výbave je aj ochranný kryt, ktorý predíde poškriabaniu kalkulačky.

Hlavné vlastnosti kalkulačky Casio FX 9750 GII

  • Napájanie: batériové
  • Vykresľuje grafy a tabuľky
  • Vedecké funkcie kalkulačky: derivácie a integrály, grafické vyobrazenie, programovateľnosť, goniometrické funkcie Sin, Cos, Tan, Cotg , prirodzené zobrazenie výpočtov, logaritmické funkcie, komplexné čísla, numerické riešenie rovníc, prevody jednotiek, riešenie sústav lineárnych rovníc, tabuľka funkčných hodnôt, výpočty s maticami a vektormi a výpočty v sústavách DEC, BIN, OCT, HEX, PEN
  • Finančné funkcie kalkulačky: celkový súčet, amortizácia, dátum, kalkulácia nákladu/predaja/výnosu a kalkulácia priemeru

Parametre a špecifikácia

Typ kalkulačky
Vedecká, Grafická Hotovo!
Typ napájania
Batériové Hotovo!
Prídavné batérie
AAA (mikrotužková) Hotovo!
Výbava
Ochranné puzdro, Automatické vypnutie Hotovo!
Základné funkcie
S odmocninami, S percentami Hotovo!

Typ

Typ kalkulačky
Vedecká, Grafická Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Batériové Hotovo!
Prídavné batérie
AAA (mikrotužková) Hotovo!

Výbava

Výbava
Ochranné puzdro, Automatické vypnutie Hotovo!

Funkcie

Základné funkcie
S odmocninami, S percentami Hotovo!
Vedecké funkcie
Goniometrické funkcie Sin, Cos, Tan, Cotg , Logaritmické funkcie, Komplexné čísla, Derivácie a integrály, Výpočty v sústavách DEC, BIN, OCT, HEX, PEN , Výpočty s maticami a vektormi, Programovateľnosť, Riešenie sústav lineárnych rovníc, Numerické riešenie rovníc, Grafické vyobrazenie, Tabuľka funkčných hodnôt, Prirodzené zobrazenie výpočtov, Prevody jednotiek Hotovo!
Peňažné funkcie
Kalkulácia nákladu/predaja/výnosu, Celkový súčet, Kalkulácia priemeru, Dátum, Amortizácia Hotovo!

Displej

Displej
Bodový Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
18,1 cm Hotovo!
Šírka
8,8 cm Hotovo!
Hĺbka
2,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
205 g Hotovo!
Viac parametrov

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Casio FX 9750 GII Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO FX 9750 GII . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Casio FX 9750 GII.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií