Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ kancelář

Casio FX CP 400 CLASSPAD

Zobraziť katalóg
Casio FX CP 400 CLASSPAD
5 1 hodnotení
Kalkulačka - grafická, napájanie: batériové, bodový displej, goniometrické funkcie, zlomky, logaritmické funkcie, odmocniny, výpočet percent, programovateľná
Kód:  QS777 Produktové číslo:  45008365 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Casio FX CP 400 CLASSPAD

Nechcete urobiť chybu pri výpočte? Nápomocná vám v tom prípade bude kalkulačka Casio FX CP 400 CLASSPAD. Grafická kalkulačka bez najmenších problémov vyrieši aj pokročilejšie počítacie operácie, čo znamená, že sa skvele hodí pre študentov aj technicky zamerané zamestnania. V prípade základných funkcií, ktoré sú k dispozícii, hovoríme o kalkulačke s odmocninami, s percentami a s poslednou odpoveďou. Casio FX CP 400 CLASSPAD zvládne ale aj derivácie a integrály, logaritmické funkcie a goniometrické funkcie. Zahŕňa i finančné funkcie, ako napr. kalkulácia nákladu/predaja/výnosu, celkový súčet, kalkulácia priemeru, dátum, amortizácia a časová hodnota peňazí. Na záver zobrazí grafický displej matematickej kalkulačky výsledok do grafu či tabuľky. Dáva sa do nej batéria AAA (mikrotužková). Táto kalkulačka má k dispozícii bodový displej. Jej rozmery sú 20,6 × 8,9 × 2,11 cm.

Kľúčové funkcie kalkulačky Casio FX CP 400 CLASSPAD

  • Grafická kalkulačka vám pomôže ušetriť čas s výpočtami
  • Napájanie: batériové
  • Grafický displej kalkulačky
  • Tento model kalkulačky váži 315 g
  • S automatickým vypínaním klesne spotreba energie
  • Vedecké funkcie: goniometrické funkcie Sin, Cos, Tan, Cotg , zlomky, logaritmické funkcie, komplexné čísla, derivácie a integrály, výpočty v sústavách DEC, BIN, OCT, HEX, PEN , výpočty s maticami a vektormi, programovateľnosť, numerické riešenie rovníc, grafické vyobrazenie, prirodzené zobrazenie výpočtov a prevody jednotiek
  • Finančné funkcie kalkulačky: kalkulácia nákladu/predaja/výnosu, celkový súčet, kalkulácia priemeru, dátum, amortizácia a časová hodnota peňazí

Parametre a špecifikácia

Typ kalkulačky
Grafická Hotovo!
Typ napájania
Batériové Hotovo!
Prídavné batérie
AAA (mikrotužková) Hotovo!
Výbava
Automatické vypnutie Hotovo!
Základné funkcie
S odmocninami, S percentami, S poslednou odpoveďou Hotovo!

Typ

Typ kalkulačky
Grafická Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Batériové Hotovo!
Prídavné batérie
AAA (mikrotužková) Hotovo!

Výbava

Výbava
Automatické vypnutie Hotovo!

Funkcie

Základné funkcie
S odmocninami, S percentami, S poslednou odpoveďou Hotovo!
Vedecké funkcie
Goniometrické funkcie Sin, Cos, Tan, Cotg , Zlomky, Logaritmické funkcie, Komplexné čísla, Derivácie a integrály, Výpočty v sústavách DEC, BIN, OCT, HEX, PEN , Výpočty s maticami a vektormi, Programovateľnosť, Numerické riešenie rovníc, Grafické vyobrazenie, Prirodzené zobrazenie výpočtov, Prevody jednotiek Hotovo!
Peňažné funkcie
Kalkulácia nákladu/predaja/výnosu, Celkový súčet, Kalkulácia priemeru, Dátum, Amortizácia, Časová hodnota peňazí Hotovo!

Displej

Displej
Bodový Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
20,6 cm Hotovo!
Šírka
8,9 cm Hotovo!
Hĺbka
2,11 cm Hotovo!
Hmotnosť
315 g Hotovo!
Viac parametrov

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pro4 neprodáváte grafoické kalkulátory TI? Za ty peníze mám TI-89 Titanium o několik tříd výše.

Diskusia a poradňa k Casio FX CP 400 CLASSPAD
Príslušenstvo pre Casio FX CP 400 CLASSPAD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO FX CP 400 CLASSPAD . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Casio FX CP 400 CLASSPAD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Casio FX CP 400 CLASSPAD.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií