AlzaPlus+ kancelář Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CASIO FX CP 400 CLASSPAD

Zobraziť katalóg
CASIO FX CP 400 CLASSPAD
Kalkulačka – grafická, zlomková, s mocninami, s písmenami, programovateľná, napájanie: batériové, 25-miestny TFT displej, goniometrické funkcie, logaritmické funkcie, s ochranným puzdrom
Kód:  QS789a Produktové číslo:  CASIO FX CP 400 CLASSPAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CASIO FX CP 400 CLASSPAD

Pracujete s výpočtami a nechcete urobiť chybu? Pomocnú ruku vám podá kalkulačka CASIO FX CP 400 CLASSPAD. Grafická kalkulačka hravo vypočíta aj pokročilé počítacie operácie, z tohto dôvodu sa skvele hodí pre stredné aj vysoké školy a zároveň aj na technické výpočty v zamestnaní. CASIO FX CP 400 CLASSPAD súčasne ale pozná aj derivácie a integrály, logaritmické funkcie a goniometrické funkcie. Pre názornosť grafická kalkulačka vykreslí výsledok v grafe, prípadne aj v tabuľke. Za jej chodom stojí batéria AAA (mikrotužková). Táto kalkulačka ponúka TFT displej, na ktorý sa zmestí 25 číslic. Súčasne je vybavená krytom, ktorý predíde jej poškodeniu a poškriabaniu. Počítajte u nej s rozmermi 20,6 × 8,9 × 2,11 cm.

Rozhodujúce parametre kalkulačky CASIO FX CP 400 CLASSPAD

  • Grafická kalkulačka vám pomôže ušetriť čas s výpočtami
  • TFT displej disponujúci 25 miestami
  • Napájanie: batériové
  • Vykresľuje grafy a tabuľky
  • Tento model kalkulačky váži 320 g
  • Vedecké funkcie: goniometrické funkcie Sin, Cos, Tan, Cotg , zlomky, logaritmické funkcie, komplexné čísla, derivácie a integrály, výpočty s maticami a vektormi, programovateľnosť, riešenie sústav lineárnych rovníc, grafické vyobrazenie, štatistika dvoch premenných, knižnica vedeckých konštánt, tabuľka funkčných hodnôt, prirodzené zobrazenie výpočtov, prevody jednotiek, s mocninami a s písmenami

Parametre a špecifikácia

Typ kalkulačky
Grafická Hotovo!
Typ napájania
Batériové Hotovo!
Prídavné batérie
AAA (mikrotužková) Hotovo!
Výbava
Ochranné puzdro Hotovo!
Typ klávesov
Plastové Hotovo!

Typ

Typ kalkulačky
Grafická Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Batériové Hotovo!
Prídavné batérie
AAA (mikrotužková) Hotovo!

Výbava

Výbava
Ochranné puzdro Hotovo!
Typ klávesov
Plastové Hotovo!

Funkcie

Vedecké funkcie
Goniometrické funkcie Sin, Cos, Tan, Cotg , Zlomky, Logaritmické funkcie, Komplexné čísla, Derivácie a integrály, Výpočty s maticami a vektormi, Programovateľnosť, Riešenie sústav lineárnych rovníc, Grafické vyobrazenie, Štatistika dvoch premenných, Knižnica vedeckých konštánt, Tabuľka funkčných hodnôt, Prirodzené zobrazenie výpočtov, Prevody jednotiek, S mocninami, S písmenami Hotovo!

Displej

Displej
TFT Hotovo!
Šírka displeja – počet miest na displeji
25 Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
20,6 cm Hotovo!
Šírka
8,9 cm Hotovo!
Hĺbka
2,11 cm Hotovo!
Hmotnosť
320 g Hotovo!
Viac parametrov

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CASIO FX CP 400 CLASSPAD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO FX CP 400 CLASSPAD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CASIO FX CP 400 CLASSPAD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CASIO FX CP 400 CLASSPAD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CASIO FX CP 400 CLASSPAD.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií