Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ kancelář

Casio HR 8 TEC

Zobraziť katalóg
Casio HR 8 TEC
3,8 5 hodnotení
Kalkulačka extra veľký 12 miestny displej, dvojfarebná tlač, rýchlosť tlače 1.6 riadku / s
Kód:  QS771e Produktové číslo:  HR 8 TEC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Casio HR 8 TEC

CASI HR 8 TEC je přenosná kalkulačka, která podporuje základní jednobarevný tisk. Je určena především pro účetní kanceláře, kterým svými praktickými funkcemi bude šetřit čas i peníze. Zvládne totiž výpočet DPH a jeho okamžitý přepočet až do tří dalších měn, výpočet prodejní i nákupní ceny, zisku a dalších důležitých funkcí, které ocení právě mistři čísel. 

Tisk probíhá rychlostí 1.6 řádků za sekundu na typizovanou roli papíru. O napájení přístroje se starají 4 AA baterie a samotný kalkulátor má celkem 12 míst na displeji, což umožňuje opravdu složité výpočty.

Parametry a specifikace:

Typ:

přenosná stolní kalkulačka s tiskem

Displej:
Extra velký 12ti místný displej

Funkce:
Výpočet DPH a přepočet až 3 měn
Výpočet prodejní ceny/ nákupní ceny/ zisku
a další...

Tisk:
jednobarevný tisk
rychlost až 1.6 řádků za sekundu

Napájení:
4 x AA baterie

Hmotnost:
340 g.

Rozměry:
66 x 99 x 243.5 mm.

Barevné provedení:
černé

Parametre a špecifikácia

Typ kalkulačky
S možnosťou tlače Hotovo!

Typ

Typ kalkulačky
S možnosťou tlače Hotovo!

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Casio HR 8 TEC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Casio HR 8 TEC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Casio HR 8 TEC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Casio HR 8 TEC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Casio HR 8 TEC.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií