Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Caso CAS-01380

Zobraziť katalóg
Caso CAS-01380
Vákuovačka automatická dvojzvarová, 120 W, maximálna šírka zvaru 30 cm, elektronická kontrola teploty, 10 vákuovacích vrecúšok súčasťou balenia
Kód:  CAVM004

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Caso CAS-01380

Automatická dvojzvarová vákuovačka značky Caso je ideálna na použitie v domácnostiach alebo menších prevádzkach. Pomôže vám predĺžiť celkovú životnosť a predovšetkým čerstvosť potravín ako napríklad mäsa, rýb, zeleniny, ale aj ovocia. Disponuje príkonom 120 W a jej používanie zvládne naozaj každý. Behom okamihu dokáže vytvoriť až 30 cm zvár, vysaje z vrecka vzduch a nepriedušne ho uzavrie. Udrží tak nežiadúce baktérie a plesne mimo hry, vďaka čomu majú potraviny svoju stálu chuť a nebudú sa vysušovať. Súčasťou balenia je aj 10 vákuovacích vrecúšok a sacia hadica pre vákuovanie v nádobách.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktická automatická vákuovačka
  • Až 30 cm zvar
  • Jednoduché ovládanie
  • Rozšíriteľné na vákuovanie v nádobách
  • Odnímateľná vákuová komora
  • Elektronická kontrola teploty
 

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky zváračky fólií

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Caso CAS-01380 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASO CAS-01380. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Caso CAS-01380. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Caso CAS-01380. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Caso CAS-01380.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií