Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CASO MCG 30

Zobraziť katalóg
CASO MCG 30
3,5 2 hodnotení
Mikrovlnná rúra – voľne stojaca, vnútorný objem 30 l, 5 úrovní výkonu, 900 W výkon mikrovlnného ohrevu, výkon horúceho vzduchu 2050 W, disponuje grilom s výkonom 1250 W, horúci vzduch, rozmrazovanie, gril, zapekanie Crisp, varenie v pare, časovač, automatické programy a s keramickým dnom, v balení grilovacia mriežka a plech, otváranie dvierok do strany, vonkajšie rozmery 31 × 50 × 54 cm (V׊×H), vnútorné rozmery 19 × 33 × 54 cm (V׊×H), čierna a strieborná farba, nerezové vyhotovenie
Kód:  CAMT003 Produktové číslo:  3371C Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CASO MCG 30

CASO MCG 30

Moderná mikrovlnná rúra CASO MCG 30

Mikrovlnná rúra CASO MCG 30 sa môže pochváliť úctyhodným výkonom až 900 W. S touto mikrovlnnou rúrou od spoločnosti CASO môžete bez problémov ohrievať aj viac jedla naraz, a to vďaka objemovému vnútornému priestoru, ktorý pojme až 30 l. Mikrovlnnú rúru MCG 30 môžete jednoducho použiť na varenie, pečenie, ohrievanie, rozmrazovanie alebo grilovanie. Nechýba ani praktická funkcia predohrevu.


Praktická mikrovlnná rúra CASO MCG 30 z nerezovej ocele

Mikrovlnná rúra CASO MCG 30 disponuje keramickým dnom, ktoré je vhodné na väčší štvorcový riad. Na jednoduché ovládanie je mikrovlnná rúra MCG 30 vybavená digitálnym displejom, ktorý môže slúžiť tiež ako digitálne hodiny. Prednosťou tejto mikrovlnnej rúry je možnosť nastavenia 10 úrovní výkonu mikrovĺn. Nechýba ani 9 programov automatického varenia alebo 4 kombinované programy. Samozrejmosťou je vnútorné osvetlenie a časovač.

CASO MCG 30


Kľúčové vlastnosti mikrovlnnej rúry CASO MCG 30

  • Veľká vnútorná kapacita 30 l
  • Mikrovlnná rúra MCG 30 na varenie, pečenie, ohrievanie, rozmrazovanie, grilovanie
  • Jednoduché ovládanie mikrovlnnej rúry CASO MCG 30
  • Interiér z nehrdzavejúcej ocele
  • Ploché keramické dno
  • Mikrovlnná rúra s výkonom 900 W
  • 10 úrovní výkonu

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
30 l Hotovo!
Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!
Vonkajšia výška
31 cm Hotovo!

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
30 l Hotovo!
Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška
31 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
50 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
54 cm Hotovo!
Vnútorná výška
19 cm Hotovo!
Vnútorná šírka
33 cm Hotovo!
Vnútorná hĺbka
35 cm Hotovo!

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie
Elektronické Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Horúci vzduch, Rozmrazovanie, Gril, Zapekanie Crisp, Varenie v pare, Časovač, Automatické programy, S keramickým dnom Hotovo!

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Počet úrovní výkonu
5 Hotovo!
Výkon mikrovlnného ohrevu
900 W Hotovo!
Výkon grilu
1 250 W Hotovo!
Výkon horúceho vzduchu
2 050 W Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo
Grilovacia mriežka, Plech Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, ako vyzerá deklarované príslušenstvo - plech, ktorý je súčasťou rúry? Zaujíma ma jeho tvar a veľkosť, a ešte v akých max veľkých nádobách sa dá v rúre piecť s funkciou horúci vzduch?

Dobrý den, chci si koupit tuto mikrovlnnou troubu hlavně pro její další funkce. Nechci používat funkci mikrovlnného ohřevu, protože je to nezdravý způsob ohřevu potravin. Zvláště mě zajímá vaření v páře, což je vlastnost, kterou chci nejvíce využívat. Vysvětlete prosím přesný způsob, jakým se tato funkce používá, a pokud potřebujete někde vložit vodu. Děkuju.

Dobrý den, ráda bych se vás zeptala na rošt, který se dodává s touto troubou. Na obrázcích 5 a 6 je výsuvný (jako v klasické troubě), ale na posledním obrázku je samostatně stojící s nožičkami. Mám zájem o výsuvný rošt (obr. 5 a 6). Mohli byste mi prosím ověřit a potvrdit, s jakou variantou roštu máte troubu skladem? Případně, mohli byste mi zajistit variantu s výsuvným roštem? Mám již bohužel zkušenost od jiného prodejce s variantou se samostatně stojícím roštem, který mi nevyhovuje. Děkuji za vaši odpověď, Lucie Matějíčková

Diskusia a poradňa k CASO MCG 30
Príslušenstvo pre CASO MCG 30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASO MCG 30 Ceramic.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií