Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Galaxy A55 | A35 5G

Catalyst Waterproof Case Black iPhone 7/8

Zobraziť katalóg
Catalyst Waterproof Case Black iPhone 7/8
4,6 5 hodnotení
Puzdro na mobil pre Apple iPhone 7 a iPhone 8 , vrecko, guma, silikón a polykarbonát, výrezy pre konektory a tlačidlá, pogumovaný povrch, pútko, ochrana displeja pred poškriabaním a vodotesné
Kód:  SP010c166b Produktové číslo:  CATIPHO8BLK

Catalyst Waterproof Case Black iPhone 7/8

Ochranný a vodoodolný kryt pre váš iPhone 7/8 je vhodný ako pre každodenné používanie, tak outdoorové aktivity. Máte 100 % istotu, že váš iPhone bude chránený, a to vďaka vysokému stupňu krytia (IP68). Puzdro Catalyst Waterproof Case Black zvláda aj hrubšie zaobchádzanie a je testovaný podľa armádnych noriem na pád z výšky 1,2 metra. 

Puzdro Catalyst Waterproof Case Black pre iPhone 7/8

  • Vodoodolné puzdro Catalyst Waterproof Case do 10 m (IP68)
  • Ochrana proti pádu do 1,2 m
  • Touch ID kompatibilný
  • Určený pre mobilné telefóny iPhone 7/8
  • Jednoduchý prístup ku všetkým portom telefónu

Ochrana na prvom mieste

Kryt je vyrobený z kvalitného materiálu s okrajmi z gumy, ktoré skvele ochránia váš iPhone pred poškodením. Nijako nie sú obmedzené funkcie dotykovej obrazovky, Touch ID a portov, čo nebráni nabíjaniu v puzdre. Štýlový, kompaktný a tenký kryt umožňuje uchytenie cez silikónový remienok. Každý kryt je 100 % testovaný. Súčasťou balenia je tiež veľmi praktický a nastaviteľný stojan.

Parametre a špecifikácia

Typ
Vrecko Hotovo!
Materiál
TPU, Guma Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Vodoodolné, Pútko Hotovo!
Barva
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Vrecko Hotovo!
Materiál
TPU, Guma Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Vodoodolné, Pútko Hotovo!

Farba a motív

Barva
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Použitie
Športový, Outdoor, Vodotesné Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím Vás, mám na Iphonu 7 již dříve nalepené ochranné sklo (Epico Flexi Glass). Může mít tato skutečnost vliv na použití tohoto pouzdra? Například zhoršenou dotykovost displeje. Děkuji.

Dobrý den, chtěla bych se ujistit, že díky tomuto obalu mohu telefon používat pod vodou za účelem focení, nahrávání videí. Děkuji Boudová

Dobrý den, dělá firma Catalyst i pouzdra na Huawei?

Dobrý den, povedlo se mi ztratit gumovou záslepku Lightning portu u Catalyst Waterproof Case Black iPhone 7. Dá se prosím tato část objednat samostatně? Děkuji, Marek Waldhauser

Diskusia a poradňa k Catalyst Waterproof Case Black iPhone 7/8
Príslušenstvo pre Catalyst Waterproof Case Black iPhone 7/8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catalyst Waterproof Case Black iPhone 7/8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Catalyst Waterproof Case Black iPhone 7/8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Catalyst Waterproof Case Black iPhone 7/8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Catalyst Waterproof Case Black iPhone 7/8.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií