PET AD homeoffice

CATLER Chladiaci hrnček Chill PB 2010

Zobraziť katalóg
CATLER Chladiaci hrnček Chill PB 2010
5 1 hodnotení
objem 450ml, materiál Tritan, viečko, kompatibilný s modelmi Catler PB 4010 aj PB 4050
Kód:  EAV2020d Produktové číslo:  PB2010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CATLER Chladiaci hrnček Chill PB 2010 Predaj skončil

CATLER Chladiaci hrnček Chill PB 2010

Zúfalo túžite po osviežení? S chladiacim hrnčekom na smoothie PB 2010 značky Catler si ho môžete jednoducho dopriať. Smoothie je nápoj, ktorý je dnes v móde. Či už mixujete iba ovocie či zeleninu či pridávate mlieko, jogurt, výsledkom bude chutný drink vhodný do každého náročného dňa. Ponúkame vám unikátny chladiaci hrnček o objeme 450 ml, ktorý je kompatibilní s modelmi PB 4010 a PB 4050. Dvojstenná nádoba udrží vaše ľadové smoothie dlhšie chladné. Naviac je hrnček pripevnený pevným viečkom, ktoré zaisťuje pohodlný transport do práce, do školy či na pláž. 

Kľúčové vlastnosti

  • chladiaci hrnček na smoothie
  • objem: 450 ml
  • materiál: Eastman TritanTM
  • kompatibilný s modelmi Catler PB 4010, PB 4050
  • ľahko prenosný
  • uzatvárateľný viečkom
  • vhodný do umývačky riadu
  • odolný materiál proti poškriabaniu

Kvalitný materiál

Výrobok je vyhotovený z kvalitného kopolyesteru Eastman TritanTM. Materiál skvelo odoláva záťaži a navyše je vhodný do umývačky riadu. Smoothie môžete piť pohodlne z tohto hrnčeka, čím ušetríte čas hľadaním vhodného poháru. Preniknite do tajov mixovania a vytvárajte si delikátne smoothie, ktoré si zamilujete! S jedinečným chladiacim hrnčekom na smoothie vám pôjde práca od ruky!

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CATLER Chladiaci hrnček Chill PB 2010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catler Chladící hrnek Chill PB 2010. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Catler Kühlbecher Chili PB 2010. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CATLER Chill PB 2010 bögre.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií