Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CATLER ES 4050

Zobraziť katalóg
CATLER ES 4050
4,7 3 hodnotení
Pákový kávovar 1 750 W, 15 bar, tepelný systém Thermocoil, zásobník na vodu 1.8 l, plocha na nahrievanie šálok, nerezová farba
Kód:  EAN3452o Produktové číslo:  41004690 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CATLER ES 4050

Dizajnový pákový kávovar je vyrobený z kvalitných materiálov a nerezovej ocele s mnohými praktickými funkciami. Pred vlastnou extrakciou je káva nízkotlakovo predsparená tlakom 2 až 4 barov, vďaka čomu napučí a uvoľní arómu a chuť. Elektronický systém kontroly teploty PID a Thermocoil umožňuje nastaviť určitú teplotu vody pri extrakcii kávy a dokáže ju tiež stále udržiavať, čo je obzvlášť dôležité pre prípravu lahodného espressa. Ak máte radi bohatú penu, tak oceníte otočnú parnú trysku s nadstavcom z nerezovej ocele pre napenenie mlieka. Pripravte si lahodnú kávu s týmto špičkovým prístrojom Catler.

Hlavné prednosti

  • otočný ovládač pre výdaj kávy, pary alebo vody
  • funkcia predsparenia
  • systém Thermocoil
  • vysoký priestor pre prípravu long coffe
  • automatické vypúšťanie vody

Jednoduchá príprava a obsluha

S týmto kávovarom si môžete okrem espressa vďaka samostatnej tryske pripraviť aj len horúcu vodu na čaj, horúcu čokoládu alebo kávu long black. S parnou tryskou zase ľahko a rýchlo našľaháte mlieko na cappuccino či kávu latte. Vyberateľný zásobník na vodu s obsahom 1,8 l má zabudovaný filtračný systém na vylepšenie kvality vody. Ak máte radi vysoký hrnček, tak oceníte extra vysoký priestor pre prípravu long coffe. Aby káva v hrnčeku nebola hneď studená, tak prístroj má plochu na nahrievanie šálok. 

Ďalšou prednosťou je tiež funkcia automatického vypúšťania vody, ktorá vám zaručí, že voda na extrakciu kávy bude mať vždy vami nastavenú teplotu. Zvyšková voda po napenení mlieka alebo výdaji vody je automaticky uvoľnená do odkvapkávacej misky. Nemôže tak nikdy dôjsť k spáleniu kávy v sitku.

Príslušenstvo

  • Sitká s jednoduchým dnom pre 1 a 2 šálky
  • Sitká s dvojitým dnom pre 1 a 2 šálky
  • Nerezová kanvička na napenenie mlieka
  • Vyberateľný tamper pre natlačenie mletej kávy
  • Nástroj pre zarovnanie kávy Razor
  • Čistiaca pomôcka/kefka
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 750 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,8 l Hotovo!

Výbava

Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
33,5 cm Hotovo!
Šírka
25 cm Hotovo!
Výška
31,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,3 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Z jakeho materialu je hlava paky? Obsahuje i plastovou vlozku? Diky za rychlou odpoved (:

Dobrý den. měl bych dotaz ohledně extrakce kávy. Když pustím extrakci, tak je cca prvních 5 vteřin ideální, kdy se i proud zalamuje na konci páky a i barva odpovídá. Bohužel po tomto čase změní kompresor zvuk ( je výrazně hlasitější ) a začne dávkovat mnohem větší tlak a tedy najednou se z kávovarů začne hrnout velké množství kávy. můžete mi prosím dát vědět, na koho se s tímto mužů obrátit? Njelepe přímo na servis. Normální to totiž není... Děkuji

Dobrý den, včera jsme zprovoznili u vás zakoupený kávovar a máme stejný problém jako pán v předchozím dotazu. Kávovar se po cca 50 - 70ml kávy sám vypne. Prosím o info, zda děláme nějakou triviální chybu nebo se jedná o vadnou serii přístrojů a nevyhneme se reklamaci. Nikde v návodu jsem se o podobné závadě nedočetla.

Dobrý den, lze u tohoto přístroje použít filtr CF 2010, nebo je to filtr na zachycení větších nečistot a není tak nutný. Děkuji

Dobrý den, jde u kávovaru udělat dvě kávy najednou? (Je páka s dvěma tryskami?) Děkuji

Dobrý den, dá se u tohoto přístroje nastavit ( ručně, nebo automaticky ) velikost udělané kávy - tj. objem např. v ml. ? Nebo přístroj dávkuje vodu po dcl .

Výrobek jsem bohužel zakoupil před patnácti dny a nemohu ho vrátit - vyměnit. Kávovar od zprovoznění automaticky vypíná po výrobě cca 1 dcl kávy. Zastoupení ani autorizovaný servis mi k problému nedokázali nic říci. Může se mi prosím ozvat nějaký majitel tohoto kávovaru, zda se jeho přístroj chová obdobně ? Děkuji.

Diskusia a poradňa k CATLER ES 4050
Príslušenstvo pre CATLER ES 4050 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catler ES 4050. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CATLER ES 4050. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CATLER ES 4050.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií