AlzaBoxy Q1 Guzzanti

Cecotec Conga Popstar 4070 H2O Max

Zobraziť katalóg
Cecotec Conga Popstar 4070 H2O Max
Tyčový vysávač – aku, na všetky druhy podláh, pre alergikov, na zvieracie chlpy a antibakteriálny, na mokré čistenie, na suché čistenie, na vysávanie, na Li-Ion batérie, doba chodu 85 min, doba nabíjania 4 h, high Efficiency filter, hlučnosť 75 dB, plastová zberná nádoba s objemom 0,8 l, LED osvetlenie a regulácia výkonu, s teleskopickou trubicou, s predlžovacou trubicou, so sacím štetcom, hmotnosť 3,36 kg, viac farieb farba
Kód:  CECtvs99 Produktové číslo:  05549
Cecotec Conga Popstar 4070 H2O Max Predaj skončil

Cecotec Conga Popstar 4070 H2O Max

Výkonný tyčový batériový vysávač Cecotec s mopovacím nadstavcom a dlhou výdržou batérie

Uľahčite si upratovanie domácnosti použitím ergonomického tyčového vysávača Cecotec a dosiahnite pohodlne na všetky miesta. Vďaka Li-Ion akumulátoru s kapacitou 2 500 mAh môžete neprerušovane vysávať až 85 minút v režime Eco. K dispozícii ponúka tyčový batériový vysávač celkom 2 režimy vysávania – Eco a Turbo. K zariadeniu dostanete mopovací nadstavec s nádržkou na vodu na vysávanie a vytieranie v jednom kroku. Všetky povysávané nečistoty putujú do 800 ml nádoby, ktorú po dokončení upratovania jednoducho vysypete priamo do koša. V miestach so zhoršenou viditeľnosťou oceníte prítomnosť LED osvetlenia na hubici tyčového vysávača. V prípade potreby je možné používať iba ručnú jednotku a vysať tak napríklad drobný neporiadok na kuchynskej linke alebo interiér automobilu.

Tyčový vysávač s mopom Cecotec Conga Popstar 4070 si poradí s kobercami aj čalúnením

S technológiou Ultra Power vyvinie tyčový vysávač s mopom maximálny výkon až 200 W. Sací tlak dosahuje 10 kPa*. Tyčový vysávač a mop v jednom Cecotec Conga Popstar 4070 H2O Max dosiahne kvalitné výsledky čistenia aj na kobercoch s vysokým vlasom či na čalúnení.

* Podľa skúšok vykonaných v súlade s článkom 5.8 normy IEC 62885-4:2020.

Tyčový akumulátorový vysávač Cecotec Conga Popstar 4070 H2O Max má kvalitnú batériu

Na jedno nabitie môžete bez problémov povysávať pokojne celú domácnosť. Tyčový akumulátorový vysávač Cecotec Conga Popstar 4070 H2O Max je osadený 40,7 V Li-Ion batériou s kapacitou 2 500 mAh, ktorá poskytne až 85 minút vysávania na jedno nabitie v režime ECO bez motorizovaného príslušenstva. Plné nabitie batérie zaberie 4 až 5 hodín.

Tyčový vysávač a mop v jednom Cecotec dokáže vysávať a vytierať súčasne

Nasaďte na tyčový vysávač mopovací nadstavec a v jednom kroku vysávajte aj vytierajte podlahu. Vďaka tomuto praktickému riešeniu budete používaním aku vysávača Cecotec Conga Popstar 4070 H2O Max šetriť svoj čas.

Aku vysávač ponúka výber z dvoch režimov vysávania

Aku vysávač Cecotec Conga Popstar 4070 H2O Max disponuje dvoma režimami, ktoré vám bohato postačia na pohodlné upratovanie domácnosti. Vybrať si možno medzi režimom ECO a TURBO.

Motorizovaná hubica s univerzálnou kefou

Pri prechode z koberca na tvrdú podlahu už nebudeme musieť meniť kefu. Vysávač na zvieracie chlpy Cecotec Conga Popstar 4070 H2O Max je vybavený motorizovanou hubicou s univerzálnou rotačnou kefou High Speed Power Brush, ktorá odstráni nečistoty z tvrdých podláh, kobercov i rohoží.

Antibakteriálny vysávač Cecotec Conga Popstar 4070 H2O Max má vysoko účinnú filtráciu

Antibakteriálny vysávač Cecotec využíva modernú technológiu Cyclonic System, ktorá odsáva a oddeľuje častice odstredivou silou. Navyše si zachováva svoju účinnosť počas celej doby životnosti tyčového vysávača Cecotec. Pomocou odstredivej sily sa oddelia väčšie častice, ktoré putujú do zbernej nádoby. Menšie prachové čiastočky a alergény budú zachytené dvoma účinnými filtrami.

Vysávač pre alergikov má nádobu na nečistoty s veľkou kapacitou

Zásobník na nečistoty má 800 ml kapacitu, vďaka čomu s vysávačom pre alergikov Cecotec Conga Popstar 4070 H2O Max môžete povysávať celú domácnosť bez toho, aby ste strácali čas neustálym vysypávaním nečistôt.

Bezdrôtový vysávač prináša úplnú slobodu pri používaní

Vďaka bezkáblovému vyhotoveniu s 85-minútovou výdržou batérie si doprajte 360° slobodu počas používania bezdrôtového vysávača Cecotec Conga Popstar 4070 H2O Max. Ľahko tak dosiahnete aj do vysoko položených kútov.

Všetko potrebné súčasťou balenia

Na pohodlné upratovanie vašej domácnosti je súčasťou balenia tyčového vysávača Cecotec Conga Popstar 4070 H2O Max všetko potrebné. Odstránenie nečistôt z každého kúta aj povrchov tak bude oveľa jednoduchšie.

Kľúčové vlastnosti tyčového vysávača Cecotec Conga Popstar 4070 H2O Max

  • Technológia Ultra Power zaisťujúca vysoký sací výkon
  • Batéria s kapacitou 2 500 mAh s výdržou až 85 minút v režime ECO
  • Rotačná kefa High Speed Power Brush
  • Tyčový batériový vysávač je možné ľahko zmeniť na ručný vysávač na vysatie drobného neporiadku alebo interiéru automobilu
  • Tyčový vysávač s mopom Cecotec Conga Popstar vysáva aj vytiera v jednom kroku vďaka systému H2O Clean
  • Možnosť výberu z dvoch režimov vysávania — Eco a Turbo
  • Hubica s LED osvetlením
  • 800 ml zásobník na nečistoty

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
LED osvetlenie, Regulácia výkonu Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Flexibilná štrbinová, Na mokro-suché čistenie, Kombinovaná Hotovo!
Nabíjacia výbava
Akumulátor, Nabíjacia stanica Hotovo!
Násada
Teleskopická trubica, Predlžovacia trubica, Sací štetec Hotovo!
Kefy
Na nábytok, Prachová, Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
High Efficiency filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
75 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
0,8 l Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
3,36 kg Hotovo!

Farba

Farba
Viac farieb Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cecotec Conga Popstar 4070 H2O Max Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cecotec Conga Popstar 4070 H2O Max.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií