Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Cel-Tec BS4 Sport, čierne

Zobraziť katalóg
Cel-Tec BS4 Sport, čierne
4,7 17 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá - s mikrofónom pre šport a voľný čas, bezdrôtové, Bluetooth 4.0, vstavaná batéria, doba prehrávania hudby až 4.5 hodiny, možnosť telefonovania
Kód:  CEL100xb Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cel-Tec BS4 Sport, čierne


Outdoorové slúchadlá so špičkovým zvukom

Bezdrôtové slúchadlá CEL-TEC BS4 sú vybavené pokročilým čipsetom CSR 8635 V4.1, vďaka ktorému sa radia medzi špičku vo svojom segmente. Výsledkom je verný a vyvážený zvuk s vynikajúcimi basmi. Vďaka vodeodolnej konštrukcii sú ideálne predovšetkým pre outdoorové aktivity.


Unikátny ergonomický dizajn

Slúchadlá sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov, vďaka čomu sa pýšia dlhou životnosťou. Unikátna konštrukcia a nízka hmotnosť zaisťujú pohodlné nosenie aj počas pohybu a behu. Vodeodolný dizajn (IPX4) zaistí maximálnu ochranu pred stekajúcim potom či pred poliatím vodou.


Funkcia Handsfree

Vstavaný mikrofón umožní slúchadlá CEL-TEC BS4 používať pre telefonovanie bez pomoci rúk. Pre príjem hovoru stačí stlačiť tlačidlo priamo na slúchadlách. Ostatnými tlačidlami možno ovládať hlasitosť či posúvať skladby bez použitia mobilného telefónu. Vďaka rozhraniu Bluetooth 4.1 s dosahom až 10 m sa môžete pohybovať po celej miestnosti, bez zhoršenia kvality signálu.



Nabíjacia batéria pre 5 hodín počúvania

Integrovaná batéria poskytne dostatočné množstvo energie až na 5 hodín telefonovania alebo počúvania hudby. Slúchadlá sa nabíjajú cez klasický microUSB konektor priamo z notebooku, powerbanky alebo klasicky zo siete.


Slúchadlá pre všetkých

Pre ešte väčšie pohodlie pri počúvaní sú k slúchadlám dodávané 3 páry nádstavcov rôznych veľkosti. Každý si tak vyberie tie svoje, ktoré do jeho uší perfektne padnú. Slúchadlá sú ukryté v odolnom puzdre EVA Case, ktorý ich uchová v bezpečí pri prenášaní napr. v batohu.


Multifunkčné využitie

Slúchadlá Cel-Tec BS4 môžete ľahko prepojiť s celým radom Bluetooth zariadení, ktoré podporujú príslušné profily (HFP, HSP, AVRCP, A2DP). Teraz môžete počúvať hudbu nielen z mobilného telefónu, ale aj z notebooku, MP3 prehrávača, Hi-fi sústavy či televízora.

Obsah balenia

  • Slúchadlá CEL-TEC BS4
  • USB kábel
  • 3 páry nádstavcov do uší (rôzne veľkosti)
  • Používateľský manuál v češtine
  • Puzdro EVA Case
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, máte prosím zkušenosti s tím, jak tyto sluchátka drží, když uživatel nosí brýle? Děkuji.

Jde posunout na horu ten špunt do ucha, aby se zmenšil ten prostor mezi špuntem a tou zahlou tyčí vedenou za ucho. Je mi totiž 13 a mam malé uši. Děkuji za odpověd.

dobry den mozete mi poslat navod ako sparovat zariadenie a CelTec sluchadla? nama ho na stranke ani dovozca.dakujem

Dobrý deň, Dostal som tieto slúchadlá na Vianoce ako darček od priateľky všetko je fajn sú presne také aké som chcel zvuk bassy a bezdrôtové no teraz som si na nich chcel pridať zvuk pomocou tlačidlá + a namiesto pridania zvuku mi išiel zvuk dole a hore vôbec nejde takže výsledok je taký že mam síce slúchadlá ktoré fungujú ale idú ticho jediný zvuk čo môžem pridať je cez zariadenie ale to nepomáha keďže ho tlmia aj slúchadlá. Takže čo s tým prípadne či niekto ma taký istý problém. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, koupil jsem tato sluchátka, ale nejdou zapnout postranním tlačítkem zapnutí. Pokud je dám nabíjet, tak se rozsvítí modrá led a pokud nyní zmáčknu tlačítko zapnutí, tak se ve sluchátkách ozve tón - túúú - túúú - dvakrát problikne červená ledka a nic jiného se nestane. Zkoušel jsem i delší držení tlačítka zapnout a nic se nestalo.

Dobry den, v popisu pod nazvem mate bt 4.0 ale v dalsim popisu 4.1? Tak jak to je?

Dobrý den, jaký frekvenční rozsah mají tyto sluchátka? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tyhle sluchátka budou fungovat u iphone 6 děkuji za odpověď hezký den.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda sluchátka fungují i ve spojení s iOS? Děkuji!

podporuju sluchatka aj zariadenia apple?

Diskusia a poradňa k Cel-Tec BS4 Sport, čierne
Príslušenstvo pre Cel-Tec BS4 Sport, čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-Tec BS4 Sport - černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cel-Tec BS4 Sport - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cel-Tec BS4 Sport - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cel-Tec BS4 Sport Fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií