Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Cel-Tec E09W

Zobraziť katalóg
Cel-Tec E09W
Kamera do auta uhol záberu 140°, FullHD, 2" farebný LCD displej, senzor Sony Exmor RS, WiFi, G-Senzor, GPS modul, nahrávacia slučka, funkcia WDR na zábery v noci, MicroSD až 64 GB
Kód:  CEL001r4 Produktové číslo:  1605-041 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cel-Tec E09W

Snímajte detailné záznamy z jazdy za každých podmienok

S palubnou kamerou Cel-Tec E09W zaobstaráte špičkové záznamy z cesty, kde budú vidieť aj tie najmenšie detaily za všetkých okolností. Vďaka funkcii WDR budú vaše zábery kvalitné aj za nízkeho osvetlenia. Kamera zaujme miniatúrnymi rozmermi a podareným dizajnom, ktorý dokonale zapadne do interiéru vášho vozidla.


vypnuté
Vynikající obrazová kvalita

Vynikajúca obrazová kvalita

Vynikajúcu obrazovú kvalitu zaistí špičkový snímač SONY Exmor, ktorý poskytne snímkam vynikajúcu vernosť farieb, viac svetla a menej šumu! Spoločne s výkonným čipsetom Novatek a FULL HD rozlíšením natočíte detailné a ostré záznamy za každých podmienok.

vypnuté
Dokonalý vzhled

Dokonalý vzhľad

Predná strana zariadenia je tvorená kvalitným plastom s elegantnou imitáciou kože. Svojím dizajnom kamera zapadne bez problémov do interiéru vášho auta. Vďaka svojim miniatúrnym rozmerom vám kamera nebude prekážať vo výhľade.


vypnuté
Ochrana souborů při nehodě

Automatické uzamknutie súborov pri náraze

Ak počas jazdy dôjde k zaplneniu pamäťovej karty, nemusíte ručne nič mazať, kamera začne automaticky premazávať najstaršie súbory, ak nie sú uzamknuté. Vďaka vstavanému G-senzoru bude práve prebiehajúci záznam ochránený proti prepísaniu, ak dôjde k nárazu do vozidla. Takže inkriminovaný moment budete mať vždy zachytený.

vypnuté
Praktická mobilní apliakce

Praktická mobilná aplikácia

Pomocou zabudovaného WiFi modulu ľahko pripojíte svoje mobilné zariadenie. Mobilná aplikácia umožní meniť nastavenia kamery, sledovať prebiehajúci záznam alebo prezerať zhotovené záznamy. Kamerou tak vôbec nemusíte manipulovať, stále bude pripravená na záznam.


vypnuté
Zobrazení trasy

Zobrazenie trasy

Vstavaný GPS modul vám umožní spätne prezrieť kadiaľ a ako rýchlo ste išli. Pomocou špeciálneho prehrávača zobrazíte navyše aj preťaženie, ktoré zaznamenal G-Senzor kamery.

vypnuté
Palubní kamera Cel-Tec E09W

České menu

Kameru jednoducho nastavíte pomocou 2" LCD obrazovky a menu, ktoré je v češtine. Súbory sú zaznamenávané na microSD karty, maximálna podporovaná kapacita je 64 GB.

Parametre a špecifikácia

Audio/Video
Mini HDMI, Micro HDMI Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!
Typ
Rodinné Hotovo!
Funkcie
GPS Hotovo!

Vstupy a výstupy

Audio/Video
Mini HDMI, Micro HDMI Hotovo!

Hlavný

Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Rodinné Hotovo!
Funkcie
GPS Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Zajímá mě zda wifi je aktivní po nastartování auta, nebo se musí po každém nastartování manuálně zapínat?

Dobrý den má tato kamerka wifi modul

Dobrý den, kamerku mam dve hodiny v autě a neustále se vypíná GPS, pomůže jedině reset, ale i tak do minuty gps opět ztraceno. Pomůže nahrání novejsiho firmware? Děkuji

Kamerka zaplní kartu 32 GB a dále nenahrává. Kde je chyba? Nastavil jsem smyčku 3 min., pak 10 min. Nepomohlo. Nahrává pouze v případě, když z karty záznamy odstraním. Děkuji za radu.

Jak dlouho vydrzi na jedno nabiti? A dokaze fungovat i z napajenim z powerbanky, kdyz neni moznost napajeni ze zapalovace?

Dobry den, lze na kamere zapnout automaticky zaznam po nastartovani motoru ? lze vypnout display natrvalo (zustane toto nastaveno i po vypnuti a opetovnem zapnuti) ? Jaka je maximalni velikost microsd karty ? Zvladne 64GB ? Predem diky za odpoved. Lukas

Diskusia a poradňa k Cel-Tec E09W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-Tec E09W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cel-Tec E09W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cel-Tec E09W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cel-Tec E09W.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií