AP+ nový vizuál PET

CEL-TEC FLZA-375 APOLLO

Zobraziť katalóg
CEL-TEC FLZA-375 APOLLO
5 3 hodnotení
Baterka so svetelným výkonom 375lm, dosvit 230m, dióda LED: 1×, maximálna doba svietenia 15h, stupeň krytia IPx4, napájanie: 1× Dobíjací akumulátor, hmotnosť 241g
Kód:  SPTbd1273 Produktové číslo:  8595584634823 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CEL-TEC FLZA-375 APOLLO

Ak hľadáte praktické a kvalitne spracované svietidlo, ktoré dlho vydrží, potom je pre vás FLZA-375 Apollo od spoločnosti CEL-TEC ideálnou voľbou. Táto kvalitne spracovaná baterka disponuje vysokým výkonom a dosvitom až 230 metrov. Svietidlo CEL-TEC FLZA-375 Apollo ponúka dva praktické režimy výkonu a citlivo nastaviteľnú šírku lúča. Telo baterky je vyrobené z kvalitného hliníka, ktorý zabezpečí jej vysokú odolnosť a spoľahlivosť. Vďaka praktickému USB konektoru je navyše CEL-TEC FLZA-375 Apollo možné bez problémov využiť ako powerbanku. Svietidlo je vybavené kvalitnou nabíjacou batériou s kapacitou až 15 hodín a praktickou klipsou na zavesenie.

 

Kľúčové vlastnosti baterky CEL-TEC FLZA-375 Apollo

  • Vysoký výkon a dlhý dosvit
  • Dva režimy výkonu LED svietidla CEL-TEC FLZA-375 Apollo
  • Kvalitná nabíjacia batéria, ktorá dlho vydrží
  • LED svietidlo FLZA-375 Apollo je možné využiť ako powerbanku
  • Praktická klipsa na jednoduché zavesenie
  • Variabilná šírka svetelného lúča
  • Baterka CEL-TEC FLZA-375 Apollo je vyrobená z kvalitného a odolného hliníka
  • V tele svietidla sa nachádza magnet na upevnenie na kovové povrchy

Vysoký výkon a dlhý dosvit

Baterka CEL-TEC FLZA-375 APOLLO vyniká vysokým výkonom 375 lúmenov a dosvitom až 230 metrov. Vďaka tomu vždy ľahko a rýchlo získate dokonalé informácie, nech už baterku namierite kamkoľvek. Na úspornejšiu prevádzku a dlhšiu dobu svietenia si môžete zvoliť slabší režim svietenia s výkonom 130 lúmenov.

Baterka sa ľahko nabíja a môžete ju využiť aj ako powerbanku

Baterku CEL-TEC FLZA-375 APOLLO môžete využiť ako praktickú powerbanku, takže s jej pomocou bez problémov nabijete mobilný telefón, či iné zariadenie prostredníctvom klasického USB konektora. K dispozícii je navyše zabudovaná farebná LED dióda, ktorá informuje o stave nabíjania zariadenia aj množstve energie vo svietidle.

Kvalitná Li-Ion batéria

Na jednoduché doplnenie energie je baterka CEL-TEC FLZA-375 APOLLO vybavená  výmennou nabíjacou Li-Ion batériou s kapacitou 2 600 mAh. Nabíjanie sa vykonáva pomocou micro USB konektora, umiestneného na tele baterky pod krycím prstencom. Baterku CEL-TEC FLZA-375 APOLLO môžete nabíjať klasicky zo siete, prostredníctvom PC, powerbankou i autoadaptérom. Po úplnom nabití získate energiu až na 4,5 hodiny svietenia pri vysokom režime a 15 hodín pri využití nízkeho režimu.

Otočná hlava na nastavenie lúča

Baterka CEL-TEC FLZA-375 APOLLO disponuje praktickou otočnou hlavou, ktorá umožní jednoduchú zmenu šírky svetelného kužeľa. Na svietenie do diaľky je ideálny tenký kužeľ, zatiaľ čo v situáciách, keď potrebujete osvietiť väčšiu plochu, oceníte široké nastavenie svetelného kužeľa. Regulovanie šírky kužeľa sa vykonáva prostredníctvom závitov, vďaka čomu nedochádza k nechcenému posúvaniu. Na rovnomerný rozptyl svetla je baterka CEL-TEC FLZA-375 APOLLO vybavená špeciálnou šošovkou pred hlavnou LED diódou.

Baterka CEL-TEC FLZA-375 má spoľahlivé hliníkové telo

Na výrobu tela svietidla CEL-TEC FLZA-375 bol použitý precízne spracovaný a odolný hliník. Vďaka tesniacim gumičkám pod skrutkovacími časťami je baterka ideálna na použitie v náročnom teréne. Vysokú spoľahlivosť svietidla CEL-TEC FLZA-375 ešte zvyšuje magnet na spínači a špeciálna klipsa na jednoduché a rýchle upevnenie na pútko, či opasok.

Parametre a špecifikácia

Typ
Baterka Hotovo!
Výkon
375 lm Hotovo!
Maximálny dosvit
230 m Hotovo!
Počet LED
1 × Hotovo!
Zdroj napájania
Nabíjací akumulátor Hotovo!

Typ

Typ
Baterka Hotovo!

Vlastnosti

Výkon
375 lm Hotovo!
Maximálny dosvit
230 m Hotovo!
Počet LED
1 × Hotovo!

Napájanie

Zdroj napájania
Nabíjací akumulátor Hotovo!
Kapacita
2 600 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž
15 h Hotovo!
Doba svietenia na max. výkon
4,5 h Hotovo!
Počet batérií
1 × Hotovo!
Umiestnenie zdroja
V tele Hotovo!
Typ batérie
Dobíjací akumulátor Hotovo!

Vodotesnosť

Stupeň krytia
IPx4 Hotovo!
Materiál
Hliník Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti
USB nabíjanie Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
163 mm Hotovo!
Výška
39 mm Hotovo!
Hmotnosť
241 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky nabíjacie baterky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den lze připojit ze zadu baterky tlakoví spínač? Děkuji za odpověď

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda je možné přikoupit si nějaký adaptér k nabíjení baterky abych nemusel dobíjet pouze přes usb a pc děkuji?

Diskusia a poradňa k CEL-TEC FLZA-375 APOLLO
Príslušenstvo pre CEL-TEC FLZA-375 APOLLO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CEL-TEC FLZA-375 APOLLO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CEL-TEC FLZA-375 APOLLO.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií